Yeni̇ Oyuncağim Suzuki̇ Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zeki Ağaçgözgü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 523

Zeki Ağaçgözgü

Yeni Üye
Yer
Antalya, Türkiye
YENİ OYUNCAĞIM SUZUKİ JIMNY

Merhabalar.
Ben Zeki Ağaçgözgü
Mesleğim Mimarlık.
Dünyaya geldiğim yer Bursa.
36 yıl önce yerleştiğim Antalya’ da ömrümün 68.mesleğimin 43.yılında Eşim,2 Oğlum 1 Gelinim,1 Torunumla birlikte Allah’ın izni ile huzur içinde yaşıyoruz.

Oyuncak Teneke Cipim
Çocukluğumda;
Çok severek oynadığım sürücüsü asker olan, geriye çekip bıraktığımda öne doğru giden, makinalı tüfeği ateş ederken çat çat ses çıkaran, lastik tekerlekli teneke cipim vardı.

1731865925633.png

1982 yılında yaptığım askerliğim sırasında İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulundaki sürücü eğitiminde oyuncağıma benzer ciple tanıştım. İlk defa orada direksiyona geçerek cip kullanmıştım.
Bugüne kadar sahip olduğum binek araçlardan biride 2004 model 3 kapılı 4X4 Suzuki Vitara olmuştu. Yaptığımız doğa, kültür ve turizm gezilerimizde 3 kapılı olmasına rağmen bize sağladığı kullanım rahatlığına çok alışmıştık. Tam bize göre bir araçtı. Bizi çok mutlu etmişti.
Aklımızda kalan bu aracın benzerine sahip olmak Mayıs 2024 de tekrar kısmet oldu.

Yeni Oyuncak Cipim
SUZUKİ JİMNY
2023 Model 1.5 ALLGRİP 4 AT GLX (GRİ-TEK RENK) 1462 CC 102 PS
Acenteden. 0 km. 3 kapılı. 4X4. Otomatik Vitesli. Benzinli.

1731866140014.png

Şimdi;
Kaputunun altında motoru olan, deposuna yakıt doldurulabilen, kapıları açılıp içine binilebilen, motoru çalıştırıldığında her yolda her yöne gidilebilen yeni bir cipim var.
Modelinin “ 2023 - Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı “na denk gelmesi beni ayrıca sevindiriyor.
Çocukluğumda severek oynadığım teneke cipimin gerçeğine binebildiğim;
Anadolu’muzun doğal güzellikleri ile tarihi ve turistik yörelerini gezebildiğim;
Cipimle oymamaya devam edebildiğim; için Allah’a şükürler ediyorum.
Yeni cipimle 6 ayda 6070 km yol yapmışız.
Herkese iyi günler ve hayırlı yolculuklar.

YENİ OYUNCAĞIM SUZUKİ JIMNY

Merhabalar.
Ben Zeki Ağaçgözgü
Mesleğim Mimarlık.
Dünyaya geldiğim yer Bursa.
36 yıl önce yerleştiğim Antalya’ da ömrümün 68.mesleğimin 43.yılında Eşim,2 Oğlum 1 Gelinim,1 Torunumla birlikte Allah’ın izni ile huzur içinde yaşıyoruz.

Oyuncak Teneke Cipim
Çocukluğumda;
Çok severek oynadığım sürücüsü asker olan, geriye çekip bıraktığımda öne doğru giden, makinalı tüfeği ateş ederken çat çat ses çıkaran, lastik tekerlekli teneke cipim vardı.

Ekli dosyayı görüntüle 645535

1982 yılında yaptığım askerliğim sırasında İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulundaki sürücü eğitiminde oyuncağıma benzer ciple tanıştım. İlk defa orada direksiyona geçerek cip kullanmıştım.
Bugüne kadar sahip olduğum binek araçlardan biride 2004 model 3 kapılı 4X4 Suzuki Vitara olmuştu. Yaptığımız doğa, kültür ve turizm gezilerimizde 3 kapılı olmasına rağmen bize sağladığı kullanım rahatlığına çok alışmıştık. Tam bize göre bir araçtı. Bizi çok mutlu etmişti.
Aklımızda kalan bu aracın benzerine sahip olmak Mayıs 2024 de tekrar kısmet oldu.

Yeni Oyuncak Cipim
SUZUKİ JİMNY
2023 Model 1.5 ALLGRİP 4 AT GLX (GRİ-TEK RENK) 1462 CC 102 PS
Acenteden. 0 km. 3 kapılı. 4X4. Otomatik Vitesli. Benzinli.

Ekli dosyayı görüntüle 645536

Şimdi;
Kaputunun altında motoru olan, deposuna yakıt doldurulabilen, kapıları açılıp içine binilebilen, motoru çalıştırıldığında her yolda her yöne gidilebilen yeni bir cipim var.
Modelinin “ 2023 - Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı “na denk gelmesi beni ayrıca sevindiriyor.
Çocukluğumda severek oynadığım teneke cipimin gerçeğine binebildiğim;
Anadolu’muzun doğal güzellikleri ile tarihi ve turistik yörelerini gezebildiğim;
Cipimle oymamaya devam edebildiğim; için Allah’a şükürler ediyorum.
Yeni cipimle 6 ayda 6070 km yol yapmışız.
Herkese iyi günler ve hayırlı yolculuklar.
Hayırlı uğurlu olsun. tekerine taş değmesin...

Daha küçük bir çocuktum. Babamın çalıştığı fabrikanın bir Samuraisi vardı. Babam haftasonları bazen beni esnaf ziyaretlerinde yanına alırdı. O ufaklıkla, babamla birlikte Keles'e gitmiştik. O zaman için yeni ve güzel bir araçtı. İlk defa bir arazi aracına o zaman binmiştim. Benim için çok özel anılardır...

Severim SUZİ'leri.... Yıllarca ALTO kullandım. Çok sağlam bir yapısı vardır. Basit ama sağlam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR