Arama sonuçlarınız

1. soner77

Satılık CJ5

Ynt: Satılık CJ5 arkadaşlar müjdem olsun artık jeep lerde iki yıllık muayine yapılıyor.

2. soner77

5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler serdar kardeş vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim saygılar
  3. soner77

5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler MERHABA UĞUR BEY HENÜZ TANIŞMIYORUZ AMA DOLAYLI YÖNDEN ZİZİ TANIYORUM ZİZİN ALMIŞ OLDUĞUNUZ CJ7 NİN SAHİBİ YAKIN ARKADAŞIM ZATEN ONLARADA JEEP TUTKUSUNU BEN AŞILADIM BENDE CJ CİYDİM AMA ŞİMDİ 5.2 ALDIM ARACIN BİRAZ YABANCISIYIM ALDIĞIMDA HİÇBİR...

4. soner77

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) teşekkür ederim görüşürüz
  5. soner77

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. biraz kafa yordum hakikaten 35" fazla araçta firen hortumları falan değişmesi gerekiyor o yüzden 33" takmaya karar verdim. ben tornacıyım aracımı kendim yükselticem . galiba zizin aracınızdada 3" yükseltme kiti...

6. soner77

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) merhabalar ben aranıza yeni katıldım. benimde 5.2 im var yeni aldım yükseltmek istiyorum. kullanmak istediğim lastik ebatı 35 13.5 15 maxis 8090 kodlu bu ebatlar için uygun olan yükseltme kaç inç olmalıdır. bilgilendirirseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri