Arama sonuçlarınız

1. derkan34

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sormayın 34 plakayı değişmedim...birde iki senedir kamyonet diye yapıyorlardı bu sene Buğra bey uyardı cinsini özel amaçlı yaptık hasarsızlık da kayboldu beni epey sarstı bu sene C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. derkan34

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Hayırlı olsun ahmet Bey ben de 1000 TL'ye ziraat tan ancak yaptırabildim sırf bu yüzden çekme karavana döneceğim C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. derkan34

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar şuan sakaryadayım burda karavanımla kalabileceğim kamping varmı C6603 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

4. derkan34

kayar kapı kolu mandalı

Arkadaşlar şuan Antalyadayım karavanım 1999 model peugeot boxer karavanımın kayar kapısını dışardan açmak isterken elimde kaldı kulpu yarın antalya sanayisinde yaptırmam lazım özellikle antalyalı forumdaşlarımın bu konuda yönlendirebilecekleri sanayide birileri varsa malum bayram arife günü...
  5. derkan34

saolun arkadaşlar gelince tanışmak için not aldım kentparkı ev tutmak için geldiğimde olmasada yerleştikten sonra mutlaka uğrayacağım

6. derkan34

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba arkadaşlar rizeden sakaryaya tayinim çıktı yani benim tayinim çıktı eşim öğretmen olduğu için onun tayininin çıkmasını bekliyorum ve sonra sakarya serdivan bölgesinden bir ev tutacağız inş okulu bir belli olsun ben şimdiden kaydımı buraya aldırayım...

7. derkan34

Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

antalya manavgatta boğaz kamping te çadır kurmak veya karavanla kalmak için çok güzel bir yer bilginiz olsun
  8. derkan34

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

geçen gün ayderdeydim baktım çadır kamping yazıyor fiyatlerı sordum çadır başı 25 istiyor karavan başı elektrik dahil 50 karavan yeri güzel değil ama çadır yeri idare eder...çadır yeri hotel restarant kısmının arasında bir kısmı boş bana göre insan kamp yaptımı özgür olmalı böyle sağında solund...
  9. derkan34

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) hayırlı olsun merakla takipteyiz yine

10. derkan34

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS tavsiye etmiyorum sayin seyyah54 su siralar cok siki denetim var iki taraftada gurcistandaki secimden sonra hukumetin degismesiyle gurcu tarafindaki memurlarin nezaketleri de azaldi bilgilerinize...

11. derkan34

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Kemal abi gecmis olsun diyorum ama epeydir uzak kaldigim icin ne olduguna da bilmiyorum iyi olmana sevindim.. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  12. derkan34

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Dacia Duster için Sustalı Anahtar merhaba arkadaslar benim duster aracim yok ama konuyu tesadufen gezinirken gordum ve bu konuda bir iki deneyimimi sizlerle paylasayim istedim yakin zamanda bir arkadasima 2012 corallasina oda sizin gibi cebimi deliyo yeni arabaya civi gibi anahtar yapmislar...

13. derkan34

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

on numara oldu hepsi ellerinize saglik Sent from my iPad using Tapatalk HD
  14. derkan34

İKİNCİ BAHAR

Ynt: İKİNCİ BAHAR hayirli ugurlu olsun ikinci baharinizda mutlu gunler simdiden...
  15. derkan34

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

araciniz hayirli olsun kolay gelsin..

16. derkan34

MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU

Ynt: MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU bizde yani ulkemizde dingil sayisi arttikca aracin azami yuklunagirligi artar.bu rakamlar araclarin sifir alindiginda uygunluk belgesi denilen belgede tek tek yazar kemal abi.butun olculeri dingiller arasi mesafe bos agirligi,azami yuklu agirligi, katar...
  17. derkan34

Gezenbilir Bolu Grubu

merhaba arkadaslar bolu kibriscikliyim 1981 dogumluyum suan rize findiklida gorev yapiyorum bir karavanim var yazdan yaza 1 haftaligina filan ancak gelebiliyordum ama yaza tayin olacagim nasipse sakarya yada bursa..o zaman memleketime doyacagim ins.... Sent from my iPad using Tapatalk HD
  18. derkan34

Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi.

Ynt: Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi. uzun zamandir girip inceleyememistim gezilerini yeni gordum cok guzel anlatmissin agzina saglik zaten cok seviyordum oralari resimlerinden sonra bir kez daha icim gitti hanimi ikna edebilsem direk seneye muglaya isteyecem tayini ama memlekete...

19. derkan34

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS t ebrikler bulent usta gule gule kullanin Abdullah bey cok fuzel olmus..
  20. derkan34

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK Benim guzel ilcemi boylesine guzel tanittiginiz v resimlediginiz icin size cok tesekkur ederim ve ayrica bunu yapanin da orada gorev yapan bir meslektasimin olmasi beni cok mutlu etti deveoren koyundenim bende mail adresim derkanertekin@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR