Arama sonuçlarınız

1. fromtrnc

Erzincan "Mecidiye - Çamlık"

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" arkadaşlar 14:30 gibi sanayi civarında olacağım..

2. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık"
  3. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" 2000 model vx 100 4 ay önce aldım standart haliyle, arazi için biraz hazırladım daha eksikleri var ama bir noktaya getirdik aracı..

4. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" aracım 2000 model sinan bey vx 100 benzinli, mesajı yazdığım saatten itibaren 2 saat daha erzincandayım sonra refahiyeye döneceğim bugün, yarın yada diğer gün geleceğim 0505 515 24 24 tlfonum msj atarsanız görüşürüz..
  5. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" saolun verdiğiniz bilgiler için şenlik yapıldığını biliyorum, benim araç toyota lc şu anda geldim köyüme bugün istirahat ederiz yarın sabah erken erzincana geleceğim görüşmek üzere..

6. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" beraber gideriz ya, 2 kişi olucaz yerimiz var..belki 3 te olabilir ama 5 kişiye yer var..

7. fromtrnc

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" güzel gezinti olmuş içim gitti vallahi, haftasonu geliyorum memleketime kısmet olursa, galiba her hafta sonu çıkıyorsunuz bu haftada çıkarsanız katılırız bizde, gerçi benim niyetim çayırlının üstünde 7 göller bölgesi varmış çok güzel olduğunu söylediler oraya...
  8. fromtrnc

Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012)

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) saolun geldiğimde irtibata geçerim sizinle..
  9. fromtrnc

Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012)

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) arkadaşlar nisan sonu mayıs başı gibi gelicem memlekete programınız olursa katılmak isterim..

10. fromtrnc

Toyota VX 100 ve yapılanlar

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar teşekkürler saolun..

11. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar teşekkürler, orjinal yükselmenin en yukarı konumuyla hemen hemen aynı belki 1-1.5 santim daha yüksekte ome kitiyle tam ölçüm yapmadım, ama bu haliyle 35 lastik kullanılmaz baya bir tadilat şart kullananlar hangi şartlarda kullanıyor bilmiyorum ama benim çok...
  12. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar 1025 usd + 970 tl

13. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar saolun teşekkürler..
  14. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar sağolun teşekkürler..
  15. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar saolun teşekkürler, evet vinç güzel oturdu boyut olarak compact bir modelini seçtim, küçük ve hafif olduğu için sıkıntı olmadı.. ilave yükseltme kiti yok orjinalini iptal ettik sadece, amortisörler arka 2 yay ve torsiyon çubukları değişti, bende 33 lastik...

16. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar teşekkürler saolun daha yeni başladık diye bir girizgah yapmayacağım çünkü istediklerimin çoğunu yaptım sadece bi chip tuning ve olursa 35 lik lastik düşünüyorum, ama önce 35 inch lastik uygulaması yapanların fikirlerini almak istiyorum..sizinde aracınız aynısı...
  17. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar Land cruiser vx 100 yazıyo arkasında..gerçi dünyada daha bilinen adı 100 serisi heralde. tecrübeli ve aynısı olan arkadaşlar daha iyi bilir..
  18. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar anladım alman malı demişti ama inanın markası ve kalınlığını sormayı akıl edemedim..

19. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar Resimlerin devami...
  20. fromtrnc

Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar Teşekkürler, sağolun... Kaplama ile ilgili bilgi derken neyi kastettiğinizi anlamadım ama maliyeti 2000 TL KDV dahil. Yeni yapılanlar ve resimlerini paylaşıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri