Arama sonuçlarınız

1. gunozkolayli

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Mükemmel bir yazı ve değerlendirme olmuş. Emeğinize sağlık. Ben de ilk acemiliğimi Yunanistan ve Bulgaristan'ı gezerek yapmıştım. İnşallah daha uzun süreli yeni bir Yunanistan gezisi yapmak istiyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi günler dileklerimle..

2. gunozkolayli

En Ucuz Yeşil Sigorta

iyi akşamlar. Aracım Fiat Dukato 1998 model özel amaçlı motokaravan. 1 ay süreli Balkanlar ve Avrupa turu yapmak istiyorum. Bu nedenle geçerli olan 1 aylık yeşil sigorta ücretini ve geçerli olduğu veya geçersiz olduğu ülkeleri yazarsanız sevinirim. Sizlere ulaşacağım bir cep numaranızı da...
  3. gunozkolayli

Uluslararası Yeni Ehliyetler

Sevgili arkadaşlar konuyu canlandırmak istiyorum.Yeni tip ehliyeti geçen hafta aldım. Ama üstünde sadece Sürücü belgesi diye yazıyor.'' Uluslararası sürücü belgesi'' diye yazmıyor. Yunanistan'a geçen arkadaşlar varsa bu ehliyetlerin geçerli olup olmadığını bildirirlerse sevinirim ve yurt dışına...

4. gunozkolayli

Yeniden Yollardayız

Ynt: Yeniden Yollardayız Kerem Bey iyi yolculuklar. Kazasız belasız gidin ve gelin. Bol resim ve heyecanlı anlatımlar bekliyoruz. Kısmetse bizde Temmuz sonu Ağustos başı gibi Kısa bir Balkanlar turu için 2 moto karavan olarak yola çıkmayı düşünüyoruz. selamlar sevgiler..
  5. gunozkolayli

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Yaşar Bey emeğinize sağlık. İlk fırsatta bende bu rehber kitaptan alıp bilgilerinizden istifade etmeye çalışacağım. Tekrar tekrar teşekkürler.Selamlar ve sevgiler..

6. gunozkolayli

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Sevgili Sadık Bey, bir arkadaşım Dukato araç aldı onu karavana çeviricez . Bizden rica etti bizde onu kırmayıp bu gezimizi arkadaşımızın karavanını tamamladıktan sonra kısmetse 2 veya 3 araç yapmaya karar verdik. Çalışmalarımız hızlanmaya başladı kısmetse...

7. gunozkolayli

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Sayın Tifa, harika anlatımınız,güzel resimler için sonsuz teşekkürler. Gerçekten bir nefeste ama sindire sindire yazdıklarınızı ve diğer katılımcı arkadaşların eklediklerini eşimle beraber okuduk. İyiki varsınız ve bizi cesaretlendirdiniz.Herşey için...
  8. gunozkolayli

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Arkadaşlar merhaba. 7 Kasım akşamı Atamzı anmak için İpsaladan giriş yapıp 10 kasım akşamı Türkiyeye dönüş yaptık. Gittiğimiz tur tanıdıktı. Özellikle otobüs şöförünle beraber evrakları vermeye gittik kesinlikle uluslaraarsı ehliyeti...
  9. gunozkolayli

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Sayın Tayfun Bey ve Tifa. Yanıtlarınız için teşekkürler. Kafamda çoğu şey şekillenmeye başladı. Eğer bir terslik olmazsa Eylül başı gibi çıkmayı düşünüyoruz. Güvenlikden kastım, Hangi ülkelerde daha rahat oluruz, daha güvenli yatıp kalkarız veya sınır...

10. gunozkolayli

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Kardeşim güzel ve keyifli yolculuklar dilerim. Herşey umarım çok güzel geçer. Yol anılarınızı günü birlik paylaşırsanız sevinirim. Bizde ailecek Eylül başı gibi sizin kadar detaylı olmasada Ağırlıklı Balkan ülkelerini kapsayan yolculuk düşünüyoruz...

11. gunozkolayli

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Tayfun Bey yanıtınız için teşekkürler. Biz geçen ay bir tur firması ile Midilli adası ve Sakız-Samos yapıp geri döndük Vizem Ocak 2015 e kadar geçerli, bu sebeple sordum ayrıca bir sigorta yaptırmaya gerek varmı diye. Anladığım doğru ise Ulusl ehliyetimi alıp...
  12. gunozkolayli

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Tayfun Bey verdiğiniz bilgiler gerçekten çok güzel ve aydınlatıcı. Eylül başında İzmirden motokaravanımla Yunanistan yapıp belki 1-2 Balkan Ülkesinide ziyaret edip 15 gün içinde Türkiyeye dönmeyi düşünüyoruz. Ocak 2015 e kadar Yunan Şengen vizemiz mevcut...

13. gunozkolayli

Yunanitan.makedonya-italya

Ynt: Yunanitan.makedonya-italya Sevgili Tasalog İzmirden selamlar sevgiler. Bizde eğer bir terslik olmazsa vede kafa dengi ve yol yöntem bilen bir arkadaş grubu bulursak okullar kapandıktan sonra Yunanistan ve Balkan turu yapmak istiyoruz. Daha önce otobüs ve uçak ile tur olarak yaptığımız...
  14. gunozkolayli

Yardım

Ynt: Yardım Sevgili Hüseyin Bey aramıza hoşgeldiniz. Bizler Karşıyaka grubu olarak karavanınızı iyi günlerde kullanın diyoruz. Umarım en kısa zamanda karavanınıza kavuşursunuz. Bizler hemen hemen hergün Karşıyakada buluşup fikir alış verişi yapıyoruz. Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız...
  15. gunozkolayli

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Sevgili Cem Bey, mesajınızı yeni okudum. Serkan Bey ve ben K.Yakada ikamet etmekteyiz ve birçok arkadaşımızla beraber İzmir Kamp Karavan derneğine geçen ay üye olduk. Kesinlikle bütün dostlarımızı kampçı,karavancı,çadır kuran uyku tulumuyla...

16. gunozkolayli

Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Ynt: Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu hayırlı uğurlu olsun. Yönetime ve tüm karavancı dostlara başarılar. Selamlar,sevgiler.
  17. gunozkolayli

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Teşekkürler. Umarım bizlerde sizlerin yapabildiklerini yaparız. Kesinlikle sorularım olacak ama şimdilik not alıyorum, sırasıyla sorularımı sonra soracağım. Görüşmek dileğiyle iyi geceler.
  18. gunozkolayli

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Üstat yazılarınızı sindire sindire okuyorum. Bende yeni motokaravan sahibi oldum. Amacım okullar tatile girdiğinde eşim oğlum ve ben ilk defa kendi aracımızla kısada olsa Yunanistan, İtalya yapma düşüncesindeyim. Yazılarınız çok güzel ve...

19. gunozkolayli

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Başkanım kısmetse ilk Motokaravan konaklamamızı Karagöl de gerçekleştireceğiz. Şimdiden çok heyecanlıyım. Doğaya geziye karavancılığa meraklı tüm dostlarımızı bekliyoruz.
  20. gunozkolayli

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Cuma Bey hayırlı uğurlu olsun. Bende geçen hafta Samsundan içi yapılı 12 m3 Fiat Ducato Motokaravan aldım. Gerçekten karavancılık harika bir şey. Forumdaki arkadaşlar her konuda yardımcı olur. Görüşmek dileğiyle. İzmirden selamlar sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri