Arama sonuçlarınız

1. mustafacan

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Hocam Çok teşekkür ederim. Çok yararlı oldu. Nette debelenirken gezenbilir linkini görünce hemen tıkladım. Beklediğimden daha fazlasını buldum. Hemen arşivledim.

2. mustafacan

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Uzun süredir asfaltta aracı 4WD-Auto modunda kullandım bunun acaba büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünüyormusunuz? Teşekküler ayrıntılı açıklama için.
  3. mustafacan

Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Kış aylarında konaklama imkanı yaylada mümkün. Yayla evlerinde bir iki ev dolu olur genellikle. Günübirlik de yürüyüşle yaylaya köyden çıkabilirsiniz. Hendek Dikmen Köyü...

4. mustafacan

Uludağ'ın Zirvesinde 167 Dağcıdan Anma Töreni (LOÇ - 14 - 15 Kasım 2009)

Ynt: Uludağ'ın Zirvesinde 167 Dağcıdan Anma Töreni (LOÇ - 14 - 15 Kasım 2009) Kaza ile ilgili taziye dileklerinde bulunan arkadaşlarımıza teşkkürlerimi sunuyorum. Selamlarımla. Mustafa CAN Sakarya
  5. mustafacan

Sahavk-Sakarya Hava Sporları Kulübü Derneği

Ynt: Sahavk-Sakarya Hava Sporları Kulübü Derneği Güngör bey hayırlı olsun. Klübün çalışmalarını yakından izlemek haberdar olmak isterim. Umarım yakında bir web sitesin de olur. Selamlarımla...

6. mustafacan

MapSource Programında İzleklerden Rota yapabilmek?

Ynt: MapSource Programında İzleklerden Rota yapabilmek? Teşekkür ederim. Deneyeceğimdir.

7. mustafacan

MapSource Programında İzleklerden Rota yapabilmek?

Daha önce gittiğim bir izleki rotaya çevirebilmem bu programda nasıl mümkün oluyor? Olmuyorsa başka kolay bir yolu var mı acaba? Bir türlü menülerde bulamadım... MapSource 6.14 dolaylarındayım... Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ediyorum.
  8. mustafacan

19 MB lık TR Topo Haritası

Elimde daha çok dağcılık ve doğa yürüyüşlernde kullandığımız bir Garmin GPS V var. Bu cihazı kullanırken topografik haritanın nimetlerinden yararlanmak istiyorum. Ayrıntılı bir harita kullanabilmem için sanırım il veya bölge bazında haritayı bölerek yüklemem gerekecek. Veya bu boyutta topgrafik...
  9. mustafacan

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Garmin GPS V :)

10. mustafacan

Garmin GPS V, Waypointler Toplu Silme?

Ynt: Garmin GPS V, Waypointler Toplu Silme? Arkadaşlar tekrar merhaba. burada bilgi olsun diye yazıyorum. Sorunumu çözdüm. Direkt kullanışlılık açısından bir eksiklik ama toplu silem diye bişi var. Şöyle ki; -Ana menü>Find>Waypoints>By Name yolu izlenir. -Bişi yazmadan Ok seçilir. -Münu...

11. mustafacan

Ynt: Garmin GPS V, Waypointler Toplu Silme? format özelliği yok da restore defaults ve reset özelliği var. reset ettiğinde genelde trip bilgilerini siliyor ama. Yani waypointler hala kalıyor. Her zaman kullanmadığım bir çok nokta var bunların hafızasında kalmasını pek istemiyorum ama, mümkün...
  12. mustafacan

Herkese merhaba, Forumdan öncelikle GPS konusunda yararlı bilgiler edindiğimi belirtmek isterim. Bizim klübün GPS Vü ile uğraşmalarımı yapıp etmelerime devam ediyorum. GPSimizin yaklaşık 500 nokta kapasitesi var. tabi bu aralar bunları domldurduğumuzu söylemek isterim. Sorum şu; Toplu halde...

13. mustafacan

Garmin GPSV Yedekleme Programı?

Reha Bey çok memnun olurum. Bu mesajı isze yolladıktan sonra hemen bir PM ile adres bilgilerimi vereceğim. İlginize çok teşekkürler.
  14. mustafacan

Garmin GPSV Yedekleme Programı?

GPS V ü var bizim klüpte ve fakat ne yazıkkı Orjinal CDlerini ve o programları bulamıyorum. Bu durumda içindeki haritayı yedeklemek ve harita yüklemek için önerebileceğiniz bir yol veya yöntem var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri