Arama sonuçlarınız

1. BATUMLU

Merhabalar

Ynt: Merhabalar hayırlı olsun güle güle kullanın.bende 10 gün önce 87 model dizel aldım çok hoşuma gitti.yakında resimlerini koyucam inşallah.geçen hafta soğucak yaylasında verdiğim paranın hakkını verdi.arazi sistemi çok hoşuma gitti.iyi günlerde kullanın.

2. BATUMLU

Niva için Çekme Karavan İmalatı

Ynt: Niva için Çekme Karavan İmalatı arkadasım süper bi fikir bence hemen hayata geçir bu projeyi
  3. BATUMLU

Sakarya - Sapanca, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (01 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya - Sapanca, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (01 Ağustos 2009) gecen hafta ordaydık harıka bıyer ama bınek araclar cıkamaz yol yagıstan dolayı cok bozulmuş ama kar manzarası harıka

4. BATUMLU

CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum benım 79model cj5 var arabamda 300 mercedes disel motor var 5 silindir ve süper performans alıyorum motoru gecen sene full rektifiye yapdırdım ve hiç bir sorun yok saat gibi calışıyor yeterkı gaza basın cj yi yerınde tutmak zor disel motor takmak...
  5. BATUMLU

CJ 5 Lastik

Ynt: CJ 5 Lastik selam dosdum lastıklerın jantların fiyatları ne dir ve resim ekleye bilirmısın ?

6. BATUMLU

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları arkadaslar bu araclara baktıkca gece uykularımm kacıyo valla ..ruyalarımda bıle cj lerı gorur oldumm

7. BATUMLU

Saldım CJ'yi Dolaşıyor Kendi Kendine....

Ynt: Saldım CJ'yi Dolaşıyor Kendi Kendine.... benim cj de gecen gün garajından kaçmış gıdıyodu zor yakaladımm
  8. BATUMLU

Cj ile Off-Road Keyfi Böyle Olur

Ynt: Cj ile Off-Road Keyfi Böyle Olur bu bir gerçektir cj ler her zaman kral dırrrrr
  9. BATUMLU

CJ 5 Lastik

33.12.5 15 lastık ve canta ıhtıyacım varr bılgısı olann varmı

10. BATUMLU

Jeep Tente

Ynt: Jeep Tente m 38 . 4 litre motorla super olur ve hafıf olması da avantaj tabı

11. BATUMLU

Jeep Tente

Ynt: Jeep Tente resımdekı arac sızınmı
  12. BATUMLU

Jeep Tente

Ynt: Jeep Tente tesekkur arkadaslar .. bestop almaya karar verdımm .

13. BATUMLU

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı slm arkadaşlar,logo konusun da ßende aynı düşünüyorum logo üzerınde calışolması gerekıyor
  14. BATUMLU

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı kımlık kartlarıyla ılgılı bır gelısme warmı arkadaslar
  15. BATUMLU

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder aynenn oyle rakı dedınmı akan sular durur

16. BATUMLU

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... ßenim atalarım batumdan önce artvine sonra da kocaeli göc etmışler yanı anlıcanız ßenn batum göcmenı orjinal bir gürcüyüm batumlunun hikayesı de bu önceden kun landım nickım de HUNTER yanı avcı
  17. BATUMLU

İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife

Ynt: İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife bence bu alet hıcbır ıse yaramaz bence enguzelı küçük bir takım çantası.
  18. BATUMLU

İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

Ynt: İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008) arkadaslar gıtmeyenler ıcın soyluyorum ınönu yaylası mutlaka gıdılmesı gereken bıyer benn hemen hemen her hafta gıderımm

19. BATUMLU

İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008) slm mustafa abı benn golcukten tucayy kırmızı cj5 haberımm olmadı olsa mutlaka katılırdımm
  20. BATUMLU

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder tanımam rakıdann baskasını .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri