Arama sonuçlarınız

1. wilde

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Fuar girişi biraz sıkıntılı ,ziyaretci saatleri belirtilmemis yada ben goremedim CNR sitesinde de goremedim. Yagmurlu bir havada kamptaymis gibi ;) Disaridayiz .

2. wilde

Merhaba arkadaşlar ,şehir dışından gelenler sıkıntı olmamasi icin acilis saati ziyaretçi icin 11:00 bilginize sunulur..
  3. wilde

Merhaba arkadaşlar,ben de bileti link ten aldım. Hata vermedi, fuarda görüşmek dileğiyle...

4. wilde

Motorunuz Nedir?

Merhaba sevgili dostlar uzun bir ara oldu işler güçler derken bende 4 çeker den iki tekere geçiş yaptım. Eski dodge ve vitaradan sonra KTM 640 adventure r ile devam dedim onun da hikayesi bayağı uzun onu da sıfırdan topladım resimleri bir ara yüklerim tüm dostlara selam ve sevgilerimle.
  5. wilde

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 karabağlarda akmercanlara birbakın derim dodgeye perkins motor ilaç olacaktır imkan var ise 250 pw tadından yenmez zor şartlarda yolda bırakmaz

6. wilde

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi merhaba sayın kurt_28 isminizi bilmediğimden bu şekilde hitap ettim arkadaşlarımızın da belirtiği gibi pek çok nedeni var size sormak istediğim lastik ebatlarınız 195x80x15 orjinal lastiğimi yoksa farklı bir ebatmı .bunun yanı sıra sibop ayarları...

7. wilde

Vitara İç Aydınlatma

Ynt: Vitara İç Aydınlatma merhaba arkadaşlar gereken açıklamalarda bulunmuş öncelikle üzerindeki parçaları kullanın iyice temizleyip deneyin.değiştirmek 2. seçeneğiniz olsun. benim arka iki kapı ve bagaj kapısı çalışmıyordu temizleyince hepsi faal durumda şimdiden kolay gelsin
  8. wilde

2001 Vitara Arka Difransiyel Boğaz Keçesi ?

Ynt: 2001 Vitara Arka Difransiyel Boğaz Keçesi ? teşekkürler en kısa zamanda yetkili servise uğrayacağım
  9. wilde

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) SUZUKİ aşkına bir kere tutulan bu sevda'dan vazgeçemiyor daha önce 91 model vardı ufak diye onu satıp dodge aldım her parçasını sıfırdan topladım tam küheylan oldu fakat bir şeyler eksikti eş dost kullanamıyordu. daha sonra şimdi kullandığım...

10. wilde

Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri

Ynt: Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri değerli arkadaşlarımız konuyu özetlemiş büyüyen ebatlar yakıt sarfiyatınızıda artırır standart hali ile 215/75/15 kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım yol tutuşu fren mesafemde olumlu gelişmeler oldu sevgi ve saygılarımla

11. wilde

2001 Vitara Arka Difransiyel Boğaz Keçesi ?

merhaba değerli arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yada keçe değiştiren arkadaşlarımız mevcut ise bilgilerini paylaşabilirlermi. arka boğaz keçesinden yağ sızıntısı var bende sökmeden önce parçayı bulayım dedim bulamazsam en son arabayı yedeğe çekip keçeciden muadili ni bulacağım arka...
  12. wilde

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları merhaba arkadaşlar buda benim suzuki daha evrim geçirmeye başlamadı şu anki hali daha yeni aldım ileride bir evrim geçirecek inşallah

13. wilde

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 merhaba bahsettiğiniz araç çok güzel bir şekilde modifiye edilmiş bu işin sonu yok arz talep meselesi rakam fazla yada eksik diyemem bu tip modifikasyonlar oldukça geniş vakit ve nakit gerektirir sizin kullanım şartlarınızı ihtiyaçlarınızı karşılaması önemli sizin için elzem olan...
  14. wilde

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi merhaba türker bey kısaca linkini vereyim www.mercanotomotiv.com adresinden bilgi alabilirsiniz iyi günler dilerim
  15. wilde

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi merhaba türker bey haklısınız ben kendisi uğraşmak istemeyen arkadaşlar için yazdım tabiki elinizden geliyor ise en güzeli kendiniz yapmak bazen ,genellikle daha pahalıya mal olsada kendi imalatanızı kullanmak daha güzel mevcut stepne vinililnizin göbeğine bir...

16. wilde

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi merhaba arkadaşlar ingilterede bir firma aksesuar işleri ile uğraşıyor internet'ten www.4x4x4.com diye arattığınızda ana sayfada araçlar bölümünde jımny vitara grand vitara olarak seçenekler çıkmakta ayrıca stepne kılıflı için değişken lastik ebatlarını da...
  17. wilde

Vitara Diferansiyel Tapası

Ynt: Vitara Diferansiyel Tapası bu gün sabah tekrardan tüm tapaları kontrol ettim ön difraniyel ,şanzıman ,arazi şanzımanı tapaları dolum ve tahliye olmak üzere sağlam bozulmamış sadece arka difransiyel tapası bozuk .ön difransiyeli açtığımda daha yağın rengi bile bozulmamış efsafıda normal...
  18. wilde

Ynt: Vitara Diferansiyel Tapası merhaba arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler ön difransiyel tapaları normal arka difransiyel ve şanzıman tapalarını bozmuşlar orjinali kare olan tapa geometride olmayan bir şekle bürünmüş halbuki orta boy lokma takımının kısa kolu tam uyuyor belki değişimi...

19. wilde

merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitara 1.6 16 v jlx için difransiyel yağ değişim tapasını nereden temin edebiliriz veya muadili olan önerebileceğiniz bir tapa mevcut'mu yoksa kasaplık yapıp arkalarına somun kaynatacağım ;) vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ederim sevgi ve...
  20. wilde

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir merhaba arkadaşlar bende yeni aldığım suzuki vitara jlx 1.6 16v 2001 model aracımın üzerinde bulunan yarısı yok denecek 195/80/15 competus ları değiştirmek istedim lastikleride fazla geniş takmak istemiyordum orjinali 195...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR