Arama sonuçlarınız

1. FeLis_Leo

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Bravo , güzel olmuş bence. Ayrıca fiyatın fahişliği de gözümden kaçmadı =S Paylaşım için teşekkürler. =)

2. FeLis_Leo

Babadağ Uçurum Kazası...

Allah rahmet eylesin, kurtulan 2 kardeşe Allah sabır versin... Çok acı gerçekten.
  3. FeLis_Leo

Casio Pro-trek Paw-1500t-7v __ Titanyum

Ynt: Casio Pro-trek Paw-1500t-7v __ Titanyum İlan günceldir.

4. FeLis_Leo

Merhaba 2 sene kadar önce yurtdışından sipariş ettiğim Casio marka, Pro-Trek serisi ABC* özellikli outdoor saatimi satıyorum. *ABC : Altimetre, Barometre, Compass(pusula) Fotoğraflar saatin kendisine aittir. TİTANYUM bileklik ve kompozit kasa.Multi-band özellikli atomik saat. Güneş...
  5. FeLis_Leo

Merhabalar 2 sene kadar önce yurtdışından sipariş ettiğim Casio marka, Pro-Trek serisi ABC özellikli PAW1500T-7V model outdoor saatimi satıyorum. TİTANYUM bileklik ve kompozit kasa... Ek olarak yanında yedek parça amaçlı, eski ve nispeten kısa bir titanyum bileklik daha vereceğim. Bu modelin...

6. FeLis_Leo

Offline Rota Kaydı Yapma Yöntemi?

Merhabalar arkadaşlar. Ben uzakyol seferler yapan gemilerde mühendis olarak çalışmaktayım. Dolayısıyla seferdeyken ne zaman nereye gideceğim belli olmuyor. Adını bile duymadığınız yerlere gidebiliyorsunuz. Bunları arşivlemek istiyorum. Seferdeyken yada gidilen limanlarda elinizin altında...

7. FeLis_Leo

Buda Kayserili Nivacının 97 Nivası :)

Ynt: Buda Kayserili Nivacının 97 Nivası :) Merhabalar Facebook linkinde fotoğraf görünmüyor , bilginize.
  8. FeLis_Leo

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu Kolay gelsin Kaner Bey, merakla takip ediyorum :)
  9. FeLis_Leo

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Arazide çekeceğiniz fotoğrafları merakla bekliyorum ;)

10. FeLis_Leo

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Daha çok yakışamazdı... Harikulade olmuş :)

11. FeLis_Leo

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Merakla takip ediyorum, Allah kolaylık versin :)
  12. FeLis_Leo

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi şahane bi proje olacağa benziyor. fotoğraflara bayıldım valla, kolay gelsin.

13. FeLis_Leo

Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!!

Ynt: Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!! XRS 300 modeli için çok kötü şeyler söyleniyor forumlarda.alanların hepsi pişman.yorumlara göre vites sistemi kötü, kadrosu çok ağır, dişli oranları zorlarmış. yol bisikleti için 1000 lira üzeri ikinci el modellere bakmanızı tavsiye ederim. yada carraronun...
  14. FeLis_Leo

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

teşekkürler bu faydalı bilgi için. :)
  15. FeLis_Leo

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

değerli ve samimi bilgiler için bende teşekkür ederim :)

16. FeLis_Leo

Suunto Core Steel Bilek Bilgisayarı

Ynt: Suunto Core Steel Bilek Bilgisayarı ürün satılmıştır, ilan silinebilir teşekkürler.
  17. FeLis_Leo

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı kolay gelsin :) ilgiyle takip
  18. FeLis_Leo

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye maşallah çok güzel görünüyor, gözünüz aydın :)

19. FeLis_Leo

Yeni Aracım Bir Dodge

gayet makul bi tüketimi varmış maşallah, bilgi için teşekkürler. :)
  20. FeLis_Leo

Yeni Aracım Bir Dodge

çok güzel görünüyor gerçekten... İleride olurda kısmet olur elime bi dodge geçerse, sizindekinin boyu, yüksekliği ve arka kapısı emsal olacak :) şu anki yakıt tüketimi hakkında bi rakam verebilir misiniz acaba? Litre bazında olursa daha makbule geçer :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri