Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eski arabası olanlara kötü haber...
götüren götürene iktidara hangi parti gelirse gelsin bilinki herkes kendi cıkarında olacaktır çalan çalana
neyazıkkı ----din----- kardeşlerimiz hırsızın iki kelimeyle dindar olmasını hoş karşılayıp peşinden koşarsa ahmetin ewınde yıyecek ekmeyı olmaz...
Ynt: 2.2 dti sport tavsiyeleriniz
peki hocam nıvamı dustırmı aralarındakı farklar nelerdır
hı bu arada sport frorentler dıkkatımı cekıyor alsammıkı yakıtları nasıl acaba
Ynt: Lada Niva 5 Kapi
hem bu rarda bu aracın arka kapısı tek olmasın alttakı arac gıbı ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-uzun-sase-lada-niva-68649655/detay
Ynt: Yeni Başlayanlar için Forum Kategori Sıralaması
??? iyi hoşda hocam burdakı uyelerın ben ve sız dahıl herkesın farklı duşüncelere sahıp oldugunu bılıyoruz
kimi--- ofrayt için--- kimi kamp ----kimiside aracları için sayamadıgım bir cok konu gıbı....
ilgimizi cekenler ayrı tabi
ona...
Ynt: 97 model niva almalımıyım
yorumunuz için tşklr.
elbette yaptracagım bagaj saglam olacaktır, Açık soylemek gerekırse arac patika yolda camurun taşın içinde 4 veya 5 cuval --UN-- dıyelim
ortalama 200 300 kg- bagajda taşıya bılırmı.
s.a
bulundugum şehırde bir elin parmaklarını gecmıycek kadar lada nıva var Ve bunlardan bırı gecen denk geldı.
araç 97 model enjeksiyonlu olsa gerek
bu aracı almayı dusunuyorum fıyatı cok uygun yanlız altına eyılıp baktım camurluklarında curume yoktu fakat alt tabanında kısmi yerlerde curume...