Ynt: Frontera 2.2 almak istiyorum.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Aracımdan oldukça memnunum.
-Yüksek sürat sevmiyorum o da sevmiyor.
-Trafikte artistik hareketleri sevmiyorum o da sevmiyor.
-Gerektiğinde kaldırımdan atlamak zıplamak derseniz oldukça başarılı.
-Bayanlar zor biniyor ( yüksek olduğu için ) inmek istemiyor
-Şehir içinde ağır abi, arazide keyifli ve eğlenceli.
-Dikkat çekmeyi seviyorsanız fazlasıyla çekiyor. ( hatta birinin o kadar dikkatini çekmiş ki sağ ön sinyalin camını almış hatıra olarak geçen akşam. )
Şu ana kadar tek sorunumuz LPG ayarını tutturamadık. Biraz üzüyor beni yakıt konusunda. 65 liralık gazla en fazla 140 km gördüm daha fazlasını bekliyorum. Birde araba ısınmadan LPG ye geçince gaza bastığımda gaz yemiyor falan ustalarımızın mükemmelliği işte
Ve son olarak tavsiye eder miyim? Ederim. Türkiye yol şartlarında konfor, şehiriçi, arazi kulanımı, yakıt tüketimi, görsel tasarım ( bence çok yakışıklı bir araba ) olarak uygun fiyata alabileceğiniz bir araç. Bütçem daha yüksek olsa Discovery I V8 alırdım. Ama o zamana kadar Frontera
Keyifli' Alıntı:Hayırlı olsun güzelmiş.Önümüzdeki yaz bende 2.2 almayı düşünüyorum.Olumlu olumsuz yorumlarınızı beklerim. Saygılar...
AFRİKALI' Alıntı:Yeni aracın hayırlı olsun Kardeş, ben de senin gibi uzun zamandır araştırıyorum. Bir türlü hangi 4x4 alacağıma karar veremedim. Frontera benim de ilgilendiğim bir model.
Kullandıkça izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler, selamlar.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Aracımdan oldukça memnunum.
-Yüksek sürat sevmiyorum o da sevmiyor.
-Trafikte artistik hareketleri sevmiyorum o da sevmiyor.
-Gerektiğinde kaldırımdan atlamak zıplamak derseniz oldukça başarılı.
-Bayanlar zor biniyor ( yüksek olduğu için ) inmek istemiyor
-Şehir içinde ağır abi, arazide keyifli ve eğlenceli.
-Dikkat çekmeyi seviyorsanız fazlasıyla çekiyor. ( hatta birinin o kadar dikkatini çekmiş ki sağ ön sinyalin camını almış hatıra olarak geçen akşam. )
Şu ana kadar tek sorunumuz LPG ayarını tutturamadık. Biraz üzüyor beni yakıt konusunda. 65 liralık gazla en fazla 140 km gördüm daha fazlasını bekliyorum. Birde araba ısınmadan LPG ye geçince gaza bastığımda gaz yemiyor falan ustalarımızın mükemmelliği işte
Ve son olarak tavsiye eder miyim? Ederim. Türkiye yol şartlarında konfor, şehiriçi, arazi kulanımı, yakıt tüketimi, görsel tasarım ( bence çok yakışıklı bir araba ) olarak uygun fiyata alabileceğiniz bir araç. Bütçem daha yüksek olsa Discovery I V8 alırdım. Ama o zamana kadar Frontera