Arama sonuçlarınız

1. Nockenwelle

Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ?

Ynt: Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ? Kaptan karayel, Şu an Türkiye'ye ithal edilen VX 200 lerde sizin G wagen'ınızda olan ön ve arka difransiyel kilitleri yok ancak siparişle kilitli olarak getirtebilirsiniz. Buna karşın CRAWL denilen bir destek sistemi kullanmışlar. Bu ilk başta sadece...

2. Nockenwelle

Dakar Yol Notları (Toyotalarla Hazırlandı)

Ynt: dakar yol notları toyotalarla hazırlandı Ben Nani Roma nın taklasını izledim. Yorumuna da katılıyorum tyt.fan. BMW ler dediğin gibi de Touaregler çok mu farklı. onlarda öyle. Oysa diger 100 küsur araç içerisinde ne ilginç tipler ve amatör ruhlu insanlar var. Ne yazıkki bunlar...
  3. Nockenwelle

Dakar Yol Notları (Toyotalarla Hazırlandı)

Ynt: dakar yol notları toyotalarla hazırlandı Bir bilgi de ben ekleyeyim. 2010 Dakar'a Otomobil gurubunda kayıt yaptıran araç sayısı 140. Bu araçların 36 adedi ise Toyota marka. Her ne kadar Eurosport yarışın popüler modifiyeli araçlarını gösteriyor olsada arkada modifiyesiz koşturan Toyota'lar...

4. Nockenwelle

ToyotaSA, ALJ Group'a Satıldı

Ynt: ToyotaSA, ALJ Group'a Satıldı Evet Almanya ve İngilterede de pazarlama ağı dahil 12 ülkede pazarlama işi bunlarınmış. Aynı zamanda dünya genelinde Toyota nın 5. büyük satış ağına sahiplermiş. Bu durumda temennilerimiz Toyota almak isteyenlerin standart konfigürasyonlar yerine aksesuar...
  5. Nockenwelle

ToyotaSA, ALJ Group'a Satıldı

Çıkan dedikodular gerçek oldu ve SAbancı fabrikadan sonra TOYOTA nın pazarlama ağını da sattı. Bu haberin Toyota severler için hayırlı olacağını umarım. Zira Plazalar satacak araba bulamamaktan şikayet ediyorlardı. Detaylı haber okumak isterseniz...

6. Nockenwelle

4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)

Ynt: 4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009) Kenan Bey, Güzel bir gezi incelemesi olmuş bize de rehber olacak nitelikte, düşünülerek yapılmış. Elinize sağlık, emeğinize teşekkürler..

7. Nockenwelle

Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

Ynt: Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?.. Güzel çalışma yapmışsınız ama nasıl sinirlenmeyelim ki... Hele VX 100 leri bedava denecek fiyatlara görünce.. Ya 50000 dolarlık VX 200 ?? ??? ??? ???
  8. Nockenwelle

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı Teşekkür ederim tekrar deneyeceğim..
  9. Nockenwelle

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı 2009.02 versiyonunu Nuvi 760 cihazıma yüklemek hakkım olduğu için garmin.com.tr den indirdim. Ancak zipli dosyayı açmak istediğimde bilgisayarım "Compressed (zipped) folder is invalid or corrupted" mesajı verdi. 2. hakkımı kullanarak başka bir...

10. Nockenwelle

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü Yağını, ununu hesap ederseniz helvayı yiyemezsiniz.. :D :D :D

11. Nockenwelle

Yeni FJ Cruiser

Ynt: Yeni FJ Cruiser Paylaşım için teşekkür, üstteki linki tıklayıp inceledim. Prado şasesi üzerine kurulmuş ve onun gibi önler bağımsız arka sabit aks. Zor koşullar için düşünülmüş üç cam sileceği süper buluş. Tam bir off-road canavarı...
  12. Nockenwelle

Toyota VX80 Böyle Kullanılır

Ynt: Toyota VX80 Böyle Kullanılır Paylaşımın için teşekkürler sevgili Tuğsan. Birgün başımıza gelebilir, umarım o zaman seni hatırlayıp gaza basmayı unutmam. Altında iyi bir makina olunca yaşın ne olursa olsun gaza gelebiliyor insan. :)

13. Nockenwelle

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü Valla en çok da ben bozulurdum. Zira yılların Land Rovercisi olan benim Toyota fanı olmamdaki en büyük sebep bana maillerinizle gösterdiğiniz ilgi ve düşünüren yazılarınızdır. şimdi tam LC alma hesaplarımı yaparken kötü örnek olurdu doğrusu ;)
  14. Nockenwelle

Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı.. Güle eğlene kullanın . Kazasız belasız....
  15. Nockenwelle

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü >:( Yanlış biliyorsunuz... LC V8, 50 yılı aşkın bir arazi aracı üretim tecrübesiyle ayrıca VX 100 modeli üretimdeiken geliştirilen 5 yıllık bir çalışmanın ürünüdür. Gerek mekanik ve gerekse elektronik olarak Avustralya steplerinde, Afrika...

16. Nockenwelle

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Bu konuda tamamen aynı fikirdeyiz tyt.fan. Dakar yokken Camel Trophy vardı ve ağaçları kesip, köprüler, sallar yapılan daha bir gerçek off- road yarıştı. Şimdi daha çok kumda mücadele var. Camel trophy de iki çeker bir araç 5 km. zor giderdi, şimdi yarışta derece...
  17. Nockenwelle

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Kesinlikle harika olurdu... Otomobil fuarının halini çok güzel tasvir etmişsin, bravo. Güldüm ama durum maalesef aynen dediğin gibi. İşte bu yazdıklarınız da başka bir Türkiye gerçeği. Arjantin ve Şili deki motorlu sporlara ilgiyi izledik. Umarım otomobil sayımızdaki...
  18. Nockenwelle

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Haklı olabilirsin. Ben son yıllarda Dakar izliyorum, ama Renç Koçibey i gazetelerde okumuştum, hatırlıyorum. Her ülkeden birileri katılırken otomobil kategorisinde hiçbir Türkün olmaması üzüyor. Prodüksiyon araçlarda olsun birileri katılsa değilmi ? Bizde yine eskisi...

19. Nockenwelle

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Sevgili dostum Ali Deveci ve Galip Gürel ikilisi Endonezya'da yapılan Camel Trophy'de birinci oldular. Dakar'da daha bir birinciliğimiz yok. Motorsiklet kategorisinde Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar katılıp bitirenler arasında yer alabiliyorlar. Dakar'ın şimdi çakma...
  20. Nockenwelle

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Doğru, ancak Nemesis'in şasesine ve kaportasına bakınca uzay aracı gibi birşey görünüyor. Gördünüzmü bilmem şurada resimleri ve nasıl yapıldığı var. http://www.bowler-offroad.com/nemesis.htm Ne yazıkki bu sitenin ana sayfasındaki şu Tatha amblemi insanın yüreğini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri