Arama sonuçlarınız

1. pointeraa

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler herkese selamlar.2.3 td a kasa fronteram var 2h konumunda normal fakat 4h konumunda olduğum yerde yavaş hareket etmeye çelıştığımda çok değil ama farkedilir derecede frenleme yapıyor,birde 4 çekerde direksiyonu tam çevirip dönmek...

2. pointeraa

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Rauf bey sitenin içeriği biraz rezerve olmuş sanırım özelden msj atmayı beceremedim :) buraya yazmak zorunda kaldm.5412883905.daha tanışamadığımız için Rauf bey diye hitap ediyorum biraz mesafeli gibi oluyor ama tanıştıktan sonra küçüğümsen...
  3. pointeraa

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler rauf bey msj ınızı aldım.fırsat bulur bulmaz sizi ararım biyerde görüşürüz.şubat ortalarına ufak çaplı gezi düzenlesek katılım olurmu acaba..

4. pointeraa

kararsızım vitara mı frontera mı

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı tamamı için söylemiyorum fakat sanayi ustalarımızın geneli böyledir.kendilerine ekmek yedirmeyen araçları beğenmezler.ben konyada ikamet etmekteyim ve konya için söyleyeyim en çok tutulan araçlara da bindim hiç tutulmayan araçlarada bindim farkı söyleleyim...
  5. pointeraa

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı yazdıklarım yanlış anlaşılmasın arazi olarak vitara bir adım önde olabilir fakat konuda hem şehir içi hem arazi deniliyor.tahminim şehir içi kullanılacak aynı zamandada arasıra hafif araziye çıkılacak sağlamlık ve heybet olarak grand vitara ile frontera...

6. pointeraa

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı merhabalar.bende 2.3 td frontera kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim genişlik, gösteriş, konfor bakımından suzukiden öndedir heybetli duruşu ve hem kaporta hemde mekanik sağlamlığıda oldukca üstün bi araç.bendeki 2.3 cc kasa biraz ağır geliyor fakat...

7. pointeraa

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler slm arkadaşlar.Konya grubu olarak bir kıpırtı göremiyorum malesef.ileriki günlerde bi gezi düzenlesek.aracı olan olmayan herkesi alalım.gezenbilir konya üyeleri ve doğa tutkunları için tanışma fırsatımız olur.imkanımız olduğu sürecede konya grubu...
  8. pointeraa

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme geziniz bittikten sonra yola çıkmadan önce akyokuşa çıkıp (akşam saatlerinde ve sis olmayan zamanlarda olsa daha iyi olur)yüksekten konyayı izleyip biraz dinlenme ve bir hatıra fotoğrafı çekmeden de dönme ;)
  9. pointeraa

Gezenbilir Konya Grubu

Ynt: Gezenbilir Konya Grubu Ad - Soyad: Salih Arslan Doğum Tarihi Ve Yeri: 1984 / Konya Memleket: Konya Semt: Kampüs İlgi Alanı: Ekip halinde doğa gezilerine katılmak,off road, Not: Konya grubu olarak fazla etkinlik göremedim.aramızdan tecrübeli bir üye önümüzdeki günler için önderlik...

10. pointeraa

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selamlar.ismim salih.konyada ikamet etmekte ve burada esnafım.94 model 2.3 td opel frontera kullanıyorum.aracımda fazla donanım yok şuan için sadece sis farları , ön ve arka çeki demirleri ve yokohama 255 x 75 R15 lastiklerim var.imkanım oldukca hafif...

11. pointeraa

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011) birdahaki etkinliğe bende gelebilirim.tarih belirleyip biraz geniş kapsamlı bi gezi düzenlenirse bence daha iyi olur.. konyadan selamlar.salih.
  12. pointeraa

Hubların Devreye Girip Çıktığı Nasıl Anlaşılır

herkese merhaba..94 model 2.3 td frontera sahibiyim aracı yeni aldım ve yoğun karlı arazide kullandım bana göre başarılıydı fakat forumda gezdikce çok eksiğim olduğunu gördüm.sizlerin tecrübelerine inanarak yardım almak istiyorum...ilk sorunum hubların devreye girişini ve çıkışını nasıl anlarım...

13. pointeraa

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: frontera a haynes kitapçığı pointeraa@hotmail.com ilginize teşekkür ederim..
  14. pointeraa

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: frontera a haynes kitapçığı slm bu kitapcığı benimlede paylaşırsan sevinirim 94 model 2.3 td frontera sahibiyim dizel olduğu için masrafları daha ağır bu yüzden araç hakkında detaylı bilgi sahibi oılmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,169
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri