Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: grand vitara 2.0
şans mı... lastıklerım yenıydıı hemen hemen sıfır epey dış vardı 4L nin gücüne sende inanacaksın :)) şaka bı tarafa yenı kasalara yükseltme kıtı arazıye cıkarken olabılır çok yukseltmeye luzum gormuyorum tabı cok ezmeyeceksenız aracı ben kıyamıyorum sahsen cok zorda...
baslangıc ıcın düşünmeniz bence yanlış direk bitirirsizniz bu aracla : )) çünkü bir üs kademesi yok bence bu aracın bu gun elmadağda kar vardı yarım metre kadar Ankara da o yüz milyarlık araclar benım vıtaradan az zorlanmadılar ustelık benım acıtğım yolda...
Ynt: 2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?
tavsiye ederim bende şuan daha önce sağdan kaza yapmış bir gv var düşünürseniz burdan ulaşabılırsınız 30 bine vereceğim ocaktan once sahibindendeki ilan numarası 67462376
2006 model vitaramda lpg son derece uyumlu yenı kasa aracım . Daha once cruze da bır sıkıntı olmustu lpg de motor ısıgı yanıyordu ben cruz arızalı sanmıstım ama motor ışığı sönunce cruzda devreye gırdı . yakıt çekiş olarak son derece tatmın edıcı
ne kadar yardımcı olur bılmnıyorum ama bende yenı kasa 2006 gv duz vıtes lpg var . yakııt şehir içi 250 kr -300 kr arası değişiyor uzun yola 180-190 kr arası tabı 2500 devırı gecmemek sartı ıle
Ynt: 2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?
bir gv 2006 yenı kasa kullancısı olarak yuzde 60 a kadar dahi şehirde kullancaksanız da gv derım tabı fıyatları 35-40 dan aşağı değil hem yapılı prestijli bir aracım olsun hemde benı tatmın edecek arazı...