<div class="bbWrapper"><b>Ynt: grand vitara 2.0 </b><br />
<br />
Ben de 2004 model 5K otomatik vites var. Aracı eşimle ortak kullanıyoruz. Biz de ilk başlarda eşime kolaylık olması açısından daha kısa olan 3 kapı modeli düşünmüştük. Fakat 5 kapı modelini alarak maceramızı tamamladık. 3 kapı 5 kapı arasındaki boy farkı eşim için sorun yaratmadı. İyi ki 3 kapı almamışız da diyor sıklıkla. Biliyorsunuz 3-4 kişi bagajlı yolculuklarda grand vitaranın 5 kapısında bile iç hacim yetersiz kalabiliyor. Böyle durumlarla karşılaşma olasılığınız varsa siz de 5 kapı düşünün derim. <br />
<br />
Yakıt konusuna gelirsek.. Aracı ilk aldığımızda şehir içi 100 kilometrede 12 litre yakıyordum. Zaman içinde ben araca alıştım araç bana alıştı ama daha çok ben araca alıştım sanırım.. Ulaştığım yakıt tüketimleri şöyle:<br />
<br />
Şehir içi az yaksın sürüşü: 10,5 litre / 100 km<br />
Şehir içi normal sürüş: 11 litre / 100 km<br />
Şehir dışı az yaksın sürüşü: 8,5 litre / 100 km<br />
Şehir dışı normal sürüş 9,5 litre / 100 km<br />
<br />
Aracımda standart donanımın dışına çıkan sadece AT lastik var. <br />
<br />
Araç 2,5 sene ve 30.000 km'dir bizde. Standart bakımlar dışında ek bir şey istemedi hiç. <br />
<br />
Offroad konusunda çok bilgili tecrübeli olduğumu iddia edemem yine de bugüne kadar niyet edip girdiğim her çamurdan kardan çukurdan dereden çıktım. Arazi kabiliyeti konusunda beni hiç utandırmadığını söyleyebilirim. <br />
<br />
Gönlünüze göre bir araç bulmanızı dilerim.</div>