srknwrx' Alıntı:Sanırım başlangıç için Vitara çok doğru bir seçim olacak gibi.
Vitara ile başlamayı düşünüyorum ki öyle olacak vede sizinde dediğiniz gibi vitara ile devam ederim forumu kurcaladıkça hevesim artıyor hem arazi hem şehir içi vede f/p bakımından en mantıklı araç .Sanırım sizinki yaz lastikleri ile biraz şans yardımı olmuş yükseltme kiti + iyi bir lastik seçimi ile harikalar yaratabileceğinizi tahmin ediyorum.erarslanoglu' Alıntı:baslangıc ıcın düşünmeniz bence yanlış direk bitirirsizniz bu aracla : )) çünkü bir üs kademesi yok bence bu aracın bu gun elmadağda kar vardı yarım metre kadar Ankara da o yüz milyarlık araclar benım vıtaradan az zorlanmadılar ustelık benım acıtğım yolda üstelik yaz lastıklerı ve zincirsizdim yolda ufak bir kaldırma ve doğru lastık secimi ile kar çamur yolda kalmazsızsınız
şans mı... lastıklerım yenıydıı hemen hemen sıfır epey dış vardı 4L nin gücüne sende inanacaksın ) şaka bı tarafa yenı kasalara yükseltme kıtı arazıye cıkarken olabılır çok yukseltmeye luzum gormuyorum tabı cok ezmeyeceksenız aracı ben kıyamıyorum sahsen cok zorda kalmadıkcasrknwrx' Alıntı:Vitara ile başlamayı düşünüyorum ki öyle olacak vede sizinde dediğiniz gibi vitara ile devam ederim forumu kurcaladıkça hevesim artıyor hem arazi hem şehir içi vede f/p bakımından en mantıklı araç .Sanırım sizinki yaz lastikleri ile biraz şans yardımı olmuş yükseltme kiti + iyi bir lastik seçimi ile harikalar yaratabileceğinizi tahmin ediyorum.