Arama sonuçlarınız

1. N

Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...

Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr... Sevgili Dost Haldun Bey; ne zaman yazacak diye beklediğim gezi notlarınızı bir solukta okudum.Sizlerle berabermişçesine bizede gezinizi yaşattığınız için teşekürler.Oğuz Beyinde Deklanşörüne sağlık.Sizler bence pekçok gezi yazarı ve fotoğrafçısını...

2. N

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) Haşmet Bey ; Paylaştığınız gezi anılarınız ve resimleriniz için teşekkürler Sizin gibi güzel insanlarla bizde pek çok güzel yerler görüyoruz,öğreniyoruz Umarım gün gelir bizde gezer, dostlarla paylaşırız.Hoşça kalın....
  3. N

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Değerli Haldun Bey ; Bir seyahat bu kadar akıcı ve sürükleyici aktarılabilir.Sizi tanımasam bu arkadaş mutlaka profesyonel gezi yazarı derdim. Dizilerin yeni bölümlerini bekler gibi sizin yazılarınızında yenilerini sabırsızlıkla bekliyeceğiz.Gezdiğiniz yerlere...

4. N

Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu?

Ynt: Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu? Sayın Dostum Bartın Çakrazda konaklayabilirsiniz ama en önemlisi Sinop u es geçmeyin Fiyortları hamsilos koyunu Sinop'un içini mutlaka görün derim.Sorunsuz seyehatlar dileklerimle....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR