Arama sonuçlarınız

1. blasterix

Bu Telsizin özellikleri nasıldır?

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Bakalım , zamanı gelince göreceğiz :)

2. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Konulara ve sorulara baktım da... Amanınnn!!!! O konular, o sorular da ne öyle??? Gözüm korktu :D İşim zor... :)
  3. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Seval hanım, Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

4. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Çok teşekkürler.
  5. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Son bir sorum daha olacak :) Sınav başvurusu esnasında sınava çalışmak için materyal veriliyor mu yoksa gerekli materyali kendimiz mi edinip çalışıyoruz sınava?

6. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? . O zaman Mayıs ayını bekleyip, sınavlara girmek en doğrusu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

7. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Bilgi için teşekkürler Seval hanım. Benim ayrıca merak ettiğim konu; Yazılım ile bu telsize PMR frekansı yüklenebilir mi? Eğer yüklenebiliyorsa kullanımında bir sorun yaratıp yaratmayacağı.
  8. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Aslında o olay esnasında yanımda ASELSAN Cobra MT 725 PMR telsiz vardı ama her kanaldan anons yapmama rağmen kimseden cevap gelmedi. Uludağ Osman Yüce zirveden aşağıya telsizin gücü mü yetmedi yoksa başka bir nedenden dolayı mı ulaşamadım bilmiyorum ama...
  9. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Aslında kayak yaparken pist dışına pek çıkmam ama bazen sis basıyor ve ne olur olmaz deyip kendimi güvenceye almak diğer arkadaşlarımla haberleşmek maksatlı düşünüyorum. Başıma gelen bir olay da telsizin ne kadar gerekli olduğunu görmeme sebep oldu. Kayak...

10. blasterix

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? Merhaba kkoray, Telsizi kayağa gittiğimde kullanmak üzere almayı düşünüyorum. Tabii bunun haricinde şehir içi kullanımını da düşünüyorum. Dediğiniz gibi diğer kişilerle haberleşemedikten sonra kullanmak çok mantıksız olur. Bu konuda hiç bilgim yok...

11. blasterix

Herkese merhaba, Aşağıda özellikleri yazan telsizi almayı düşünüyorum. Sizce bu telsiz nasıldır? 7W olması sebebiyle ruhsat gerektirir mi? 7w çıkış gücüne sahip bir telsizin konuşma mesafesi ne kadardır? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler, Özellikler; ALT-669 7W 400~470MHz 16-Channel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.