Arama sonuçlarınız

1. different2012

Araçlar için Ses ve Isı İzolasyonu!

Merhaba araştırmanızı konu hakkında edindiğiniz tecrübenizi takdirle okudum.İstanbul dasınız zannedersem Tavan Yan yüzeyler ve Taban malzemelerini nereden temin edebilirim adres telefon verebilirmisiniz.?

2. different2012

Özel Çekme Karavan Yapımı

Özel yapım Çekme karavan yüreyeni Şasesi satılıktır.Kendi karavanını yapmak isteyenlere hazır fırsat.Üzeri kontraplak üzeri epoksi kompazite yapılmaya döşenmeye hazır..Boy:425 En:200 Düşünüyen yükseklik (net) 195 Planda 4 kişi yatabiliyor WC mutfak yerleşiyor. Üzerinde Amartisörlü ve makaslı...
  3. different2012

Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Ynt: Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi Merhaba arkadaşlar. Yıllardır aklımda olan Çekme karavan yapmaya karar verdim Şase yapımı devam ederken bende malzeme araştırması yapıyorum. Konuya ve araştırmalarınıza destek olur düşüncesiyle özelliklerini ve...

4. different2012

Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum

Ynt: Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum merhaba. otomatik şanzıman herkezin önce kazık yiyerek sinirden arabayı yakacak hale getiren bir konu. ben sizlerle bu tecrübeyi paylaşarak derdinize çare olmak isterim. İstanbul da çağlayandan kasımpaşaya inerken...
  5. different2012

Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ?

Ynt: Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ? KARE KASA XJ CHEROKEE 4.0 HİGHOUT>>EKLENEN YENİ EKİPMAN VE REVİZYONLA SON RESİMLER EKLENDİ.. SAHİBİNDEN EMSALSİZ KARE KASA CHEROKEE 4,0 HİGHOUT XJ JEEP 193 BEYGİR. YAMAN JEEP BOSTANCI DAN TÜM PARÇALARI ORGİNAL ALINARAK MADE İN U.S.A MOTOR YAPILDI.SEGMAN...

6. different2012

91 Kare Kasa Xj Cherokee 4.0 Highout

SAHİBİNDEN EMSALSİZ KARE KASA CHEROKEE 4,0 HİGHOUT XJ JEEP 193 BEYGİR. YAMAN JEEP BOSTANCI DAN TÜM PARÇALARI ORGİNAL ALINARAK MADE İN U.S.A MOTOR YAPILDI.SEGMAN PİSTON KRANK EKSANTRİK DEVİRDAİM KOMPLE YENİ. BRC TÜP YENİ VE RUHSATA İŞLİ.2015 ARALIK AYINA KADAR MUAYENESİ VAR. HEAVY DUTY MOTOR YAĞ...

7. different2012

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç EKLENEN SON EKİPMAN VE REVİZYONLA İLGİLİ SON RESİMLERLE EKLENDİ.. SAHİBİNDEN EMSALSİZ KARE KASA CHEROKEE 4,0 HİGHOUT XJ JEEP 192 BEYGİR. YAMAN JEEP BOSTANCI DAN TÜM PARÇALARI ORGİNAL ALINARAK MADE İN U.S.A...
  8. different2012

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? 1991 Cherokee Xj 4.0 Highout Kare Kasa EKLENEN SON EKİPMAN VE REVİZYONLA İLGİLİ SON RESİMLERLE EKLENDİ.. SAHİBİNDEN EMSALSİZ KARE KASA CHEROKEE 4,0 HİGHOUT XJ JEEP 192 BEYGİR. YAMAN JEEP BOSTANCI DAN TÜM PARÇALARI ORGİNAL ALINARAK MADE İN U.S.A MOTOR YAPILDI.SEGMAN PİSTON...
  9. different2012

CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı?

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? slm. cherokee XJ için hangi model uyar. benim 91 var uyarmı. birde bu parçanın üst görünümünde yerine yerleşen bir yuva yer varmı. eğer 91 için uygunsa elinizde hazır varmı nasıl ulaştırırsınız.İstanbul dayım.

10. different2012

cherokee XJ 91 4.0 Highout

merhaba arkadaşlar, 1991 cherokee XJ motor ve şanzıman rektifiyesi yaptıracağım parça ve işçilik için önerilerinizi bekliyorum. 0 motor için hangi parçalar gider kaç para tutar.?

11. different2012

Araçlarımızı Tanıyormuyuz ?

Silindir, Silindir Kapağı Silindir, motor parçalarını üzerinde taşıyan bölümdür. Bu bölümün üzerini kapatan ve yanma odalarını meydana getiren kapağa silindir kapağı adı verilir. Piston, Piston Kolu, Piston Başı Motorun silindiri içinde yer alan hareketli parçadır. İçten yanmalı motorların...
  12. different2012

Satilik CJ 76-83 Model Direksiyon Gövdesi

Ynt: Satilik CJ 76-83 Model Direksiyon Gövdesi 91 cherokee xj direksiyon üst gövdesi (yani motor koputundaki mafsal sonrası) arıyorum.

13. different2012

Yakıt Tüketiminde Tasarruf

Ynt: Yakıt Tüketiminde Tasarruf sensör atılan gaz sonrası karışımdaki oransızlıkları beyne iletiyor.beyin yanma egsoz gazındaki oranlara göre kaliteli verimli ayarlar için sisteme yeniden yanma oranlarına komut veriyor ve yakıt hava karışımı en verimli olarak ayarlanıp performans ve yakıtta tam...
  14. different2012

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor . Arızalı Oksijen Sensörü yakıt sarfiyatının %30 değerine kadar artmasına neden olur. Sürüş konforunun azalması ve yanma kayıpları klasik Oksijen Sensör arıza belirtileridir ki, bu arızaların hepsi araca uygun bir Oksijen Sensörü takılmak suretiyle...
  15. different2012

Yakıt Tüketiminde Tasarruf

Yakıt Tüketiminde Tasarruf:Lambda-oksijen sensörü ::) Lambda-oksijen sensörüyle ilgili konu açıp sorun yaşayan arkadaşların paylaşımını bekliyorum.. Oksijen Sensörü: Lambda Sensörü olarak da anılmaktadır. Görevi Nedir? Oksijen Sensörleri, motor egzoz manifolduna monte edilmiş olup...

16. different2012

grand cherokee bagaj perdesi

Ynt: grand cherokee bagaj perdesi arkadasla irtibat saglarsam görünce olacagını yada ufak bir revizeyle uygun hale gelebilirmi soylerim. :)
  17. different2012

1991/XJ/4.0 direksiyon gövdesi problemi.

Ynt: 1991/XJ/4.0 direksiyon gövdesi problemi. Merhabalar. arayıp yerini adresini ögrenip görüşeceğim.Tesekkurler.
  18. different2012

91 Cheroke 4.0 high output) min maliyetle max.(inch)'' nasıl yükseltirim

İlk başta peşinen konuyla ilgili bilgilerini,tecrübelerini paylaşan herkeze ve bizleri bilinçli olarak mesleki donanımla aydınlatan herkeze teşekkürler. uzmanlar ustalar ve konu içindeki arkadaşlar sizin bilgi ve yönlendirmenizle arazide çok koşmayacak 1991 model 4.0 high output aracımı standart...

19. different2012

1991/XJ/4.0 hakkında bilgi/sorun/çözüm paylaşımı

Arkadaşlar cherokee 4.0 XJ araçlarla ilgili bilgi sorunlar ve çözümleriyle ilgili konuda paylaşımları bu sayfada bekliyorum.
  20. different2012

1991/XJ/4.0 direksiyon gövdesi problemi.

direksiyonda sag-sol ve ileri ittiğimde boşluk var. bu sorunu yaşayan oldumu kim nasıl çözebilir. bir çarede komple direksiyon gövdesi degişimi olabilir yada bu işi anlayan tamir takımıyla istanbul kadıköy tarafında yapacak ustalar varmı.Yardımlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri