Arama sonuçlarınız

1. E

SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA

Ynt: SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA 0533 52 15 42 ararsaniz daha detayli gorusebiliriz iyi gunler

2. E

Ynt: SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA anten şarj cihazı filan standart kutu içeriği zaten
  3. E

Ynt: SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA 300tl düşünüyorum

4. E

CİHAZIN ÜRETİM TARİHİ 2012 DİR[/size]PİLDE AYNI ŞEKİLDE 2012 BANDROLLÜDÜR, YANİ TAZEDİR- Model: KG-UVD1P- Double frequency display of the 1.5" LCD- Talk in multi-bands. Features U-U, V-V, U-V work mode- Supports DTMF coding, SOS, Chinese/English Voice Prompt, CTCSS/DCS auto search functions-...
  5. E

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? mobylet motoruda 2hp miş 150 lira verdim ben motora kavrama filan 200 oldu işte +şase malzemsi lastikler servolar fren sistemi falan filan işte. vizeler başladı 3 hafta ilgilenemicem galiba ??? fotoyu unutmam bu sefer çok kafama vurdum çünkü ;D

6. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? bi arkadaş sormuştu ;D inanın lastik konusunda pek bi bilgim yok daha doğrusu araştırma gereği duymadım kendim 14 inç araba jantı kullandım ve kar lastiği. arazide çapı büyük olduğu için hiç zorluk yaşamadım. tek sorun arabaya göre çok büyük oldukları için...

7. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? arkadaşlar motor buldum sıfır bi motor aldım 54cc 4 zamanlı 2hp. bide benzinli testere kavraması aldım en kısa zamanda rc go karta başlıyorum. bi önceki projede foto çekmek pek aklıma gelmemişti ama bu sefer her aşamayı foto ile ölümsüzleştiricem.hatta...
  8. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? o motor biraz büyük gelir su datsu atlas motorun 80 ila100cc arası olanları var bilirsin sen onlardan bakıyom yaa fiyat nedir
  9. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? valla kaç hp olduğu önemli değil tabi 05 veya 1 filanda olmasın 150cc ye kadar 10 12 kg ye kadar olur herhalde daha model yok motor bulunca ona göre yapıcam valla şimdiden çok heyecanlıyım şöyle iki zamanlı filan olsaydı hem ufak hem güçlü olurdu

10. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? hasan abi yedek parça servis filan demissin acaba bana şöyle küçük cc li maks150cc filan kullanılmış veya sıfır bi motor ayarlaya bilirmisin kullnılmış ama az yıprammış olursa çok makbule geçer 100 150 ytl ye kadar filan. model araba yapmayı düşünüyorumda...

11. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? tork 22 newton/m olmalı galiba açıklamada öyle yazıyodu o beygir normaldir çünkü en fazla 3500 devir yapıyo
  12. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? inanın hiç fotoğrafı yok makinam olmadığından olabilir bi arkadfaş cep telefonuyla bi kaç foto video filan çekti ama kendisi yurt dışında okuyo hiç böyle forumda filan lazım olcanı düşünmemiştim keşke aklıma gelseydi yapılış aşamasını filan video foto...

13. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? orkun kardeşim merhaba demek sende kendi arabanı kendin yapmak istiyosun :)öncelikle sana sunu söylemek isterim altına inan ferrari verseler bu kadar zevk alarak kullanamasın.kendi yaptığın arabanın sesi bile bi başka geliyo insanın kulağına(kargaya yavrusu...
  14. E

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? arkadaşlar elimde SATILIK 4 adet 14inç rover sac jant var üzerinde lastikde vardır(bijon somunlarıda dahildir 16 ADET).hava kaçağı cartu curtu yoktur. daha yeni dört subabıda değiştirttim. 4 bijondur. rahatlıkla sanayiden bağlantı yerlerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri