Arama sonuçlarınız

1. F

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım Niyazi bey yorumuz için teşekkür ederim haklısınız tecrübe yaşanarak yada tecrübelileri dinleyerek kazanılır fakat bir kaç kişi hariç nedense tecrübelerini paylaşmak istemiyorlar iki defa konu açtım kimse cevap yazmadı land cruiserin en duayenleri bu sitedeler halbuki...

2. F

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım Sahibiyle konuştum hiç bir problemi olmadığını söyledi tabi yine baktırmak lazım Başka yorum yapan yokmu
  3. F

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım Tolga bey teşekkürler tabiki km si az olan daha iyidir fakat arada birde 15000 tl fark var sadece km farkı için değermi diye sormuştum

4. F

Hangisini Almalıyım

Değerli üstadlar şu anda bir vx 100 almak üzereyim malum sitede ilanı olan iki adet 2003 model var birisi 90000 km de bej rengi 75000 tl diğeri 190000 km syh 60 000 tl bu araçlardan sizce hangisi mantıklı bu kadar edermi bu araçlar iki aracada lpg hiç takılmamış bu araçları tanıyanda vardır...
  5. F

Land cruiser yardım

Ynt: Land cruiser yardım Sn Olgun derneğimiz OLTACILARDER e ait OLtacılar. Com forum sitemiz var bir bakın isterseniz biz genelde iç sularda avlanıyoruz denizde sahte yemlerle avlanmak pek acemi işi değildir evvela hedef balık seçilmeli ona göre takım ve yem alınmalıdır saygılar

6. F

Land cruiser yardım

Değerli üstadlar sanırım en iyi bilgi alabileceğim forumdayım Ankaradan yeni katıldım offroad merakım yok lakin dağa bayıra çıkmak gerekiyor bazen olta balıkçılığıyla uğraşıyorum bu yüzden 2. bir araç almaya karar verdim ve araştırmalarım beni sizlerin yanına getirdi eminim bir çok arkadaşımızda...

7. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba GEZENBİLİR ailesi ben Ankaradan Fırat kızılayda işyerim var doğayı ve çevreyi seven amatör balık avıyla uğraşan oltacıyım. Aynı zamanda Ankara merkezli DOĞA VE ÇEVRE DOSTU AMATÖR OLTACILAR DERNEĞİ üyesiyim derneğimiz 2009 yılında kurulmuştur amacı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri