Değerli üstadlar sanırım en iyi bilgi alabileceğim forumdayım Ankaradan yeni katıldım offroad merakım yok lakin dağa bayıra çıkmak gerekiyor bazen olta balıkçılığıyla uğraşıyorum bu yüzden 2. bir araç almaya karar verdim ve araştırmalarım beni sizlerin yanına getirdi eminim bir çok arkadaşımızda bu şekilde şu an burdalardır beni en çok etkileyen araç ise vx 100 ve pajerolar oldu aslında bir td 5 i almaktanda son anda vazgeçtim çünkü araca baktığımda sürekli arıza verecekmiş gibi bir his uyandı içimde (yanılıyorsam düzeltin) o yüzden td 5i eledim ama land cruiserin duruşunda bir cesurluk var adeta araç dillenip bana bir şey olmaz ben tank gibiyim diyor şu anda 2000 model ve üzeri bir land cruiser almak istiyorum sizden ricam vx 100 lerin dizel olanları hangi yıllarda TR ye ithal edildi ve benzinlilerle arasındaki fiyat farkına değer mi?
Aslında lpg lide kullanabilirim ama bagajımı işgal eden bir tank istemiyorum bir de malum lpg bazı yerlerde sıkıntı oluyor vergi olayına kendimi hazırladım ama yakıt konusunuda merak ediyorum dizel ve lpg lilerin tüketimi ne civarlarda acaba.
Daha ilk mesajımda bu kadar soru sorduğum için kusuruma bakmayınız nasip olurda sizlerden birşeyler öğrenirsem belki ilerde bende başka arkadaşlara yardımcı olurum saygılarımla.
Aslında lpg lide kullanabilirim ama bagajımı işgal eden bir tank istemiyorum bir de malum lpg bazı yerlerde sıkıntı oluyor vergi olayına kendimi hazırladım ama yakıt konusunuda merak ediyorum dizel ve lpg lilerin tüketimi ne civarlarda acaba.
Daha ilk mesajımda bu kadar soru sorduğum için kusuruma bakmayınız nasip olurda sizlerden birşeyler öğrenirsem belki ilerde bende başka arkadaşlara yardımcı olurum saygılarımla.