Arama sonuçlarınız

1. S

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Geçen yıl gelemedim bu yıl kaçırmıyorum görüşmek üzere.... cumartesi sabah festival alanıda olmayı planlıyoruz Seher + 7 kişi

2. S

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Çok güzel bir gezi olmuşşş çok kıskandım :(
  3. S

Didim Çadır Kampı Acil

Ynt: Didim Çadır Kampı Acil Merhaba , 8 - 9 Temmuz da Didim de çadır kurmak istiyoruz telefon numaraları cevap vermiyor.

4. S

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Merhaba arkadaşlar, Çeşme ve didim de çadır kampı yapmak istiyoruz tavsiye edeceğiniz uygun kamp alanı ve telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  5. S

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) teşekür ederiz Neriman hanım,

6. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Geçmiş olsun Ferdane umarım önemli bir şeyin yoktur

7. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Merhaba , Uydu yayınında sorun vardı bu hafta Oksijen i izleyemedim tekrar video ekleyecekmisiniz :) buradan izlemiş olalım hiç olmazsa :)
  8. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Ekleyen arkadaşa teşekkür ederim izleyemeyen ekibindenim bende :) Cumartesi mutlaka kaçırmayacam :D
  9. S

Gezenbilir " Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi " Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir " Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi " Filmini İzlemeye Gidiyor filmi izledi :)

10. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Treking ekibi :)

11. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) ;)
  12. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) hafta sonu çok güzeldi herkese teşekkür ederim.. korkak ve eken çadırcılar kaçırdılar o güzelliği :)

13. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) sabah 5 te yola çıkmayı düşünüyoruz bakalım yetişiriz diye umuryorum :)
  14. S

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) merhaba , Program bellimi treking için saat kaçta başlarız, Cumartesi sabah yola çıkacaz kısmetse sabah 10 - 11 de oradayız, Programı kaçırmak istemem :)
  15. S

İstanbul'dan Bosna'ya Gitmeyi Planlamaktayım?

Ynt: İstanbul'dan Bosna'ya Gitmeyi Planlamaktayım? Merhaba, Acenta aracılığı ile değil kendi imkanlarınızla gitmek istiyorusunuz sanırım size bir program yollayabiirim.Sırbistan'a girmeden tabiiki.Nasıl bir gezi düşünüyorsunuz bilgi alabilirsem size program ve diğer işlemler için bilgi...

16. S

Deretepe Dağcılık; Balçova - Balçova Barajı - Beyoğlu Doğa Yürüyüşü (07 Aralık 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Balçova - Balçova Barajı - Beyoğlu Doğa Yürüyüşü (07 Aralık 2008) bende İzmir'e gelmek istiyorum :S çok güzel fotoraflarınız var kareler tam benlikmiş :))
  17. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ♥ Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev...
  18. S

Sakarya - Akyazı - Acelle Yaylası Doğa Yürüyüşü(23 Kasım 2008)

Ynt: Sakarya - Akyazı - Acelle Yaylası Doğa Yürüyüşü(23 Kasım 2008) Tabii özür dilerim ben dikkat etmeden yolladım :(

19. S

Sakarya - Akyazı - Acelle Yaylası Doğa Yürüyüşü(23 Kasım 2008)

Ynt: Sakarya - Akyazı - Acelle Yaylası Doğa Yürüyüşü(23 Kasım 2008) bilgisayarım çökmüştü ve tüm resimlerim yok oldu. aama daha önce gittiğimiz arkadaşlardan taleb edeebilirim :)
  20. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Site de online olan arkadaşlar hepinize iyi geceler :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.