Arama sonuçlarınız

1. serdar tan

İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010) C.tesi kamplı Pazar --------------------------------------------- ------------------------ ------------------------ 1 - Ercan Niva...

2. serdar tan

Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010) C.tesi kamplı Pazar --------------------------------------------- ------------------------ ------------------------ 1 - Ercan Niva...
  3. serdar tan

4. serdar tan

İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010) slm arkadaşlar bu hafta bende yokum,giden arkadaşlara bol camurlu gezi diliyorun kazasız belasız bir gezi olsun :)
  5. serdar tan

İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010) arkadaşlar güzel bi gezi olmuş foto paylaşımı icin teşkr ederiz :)

6. serdar tan

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) her acıdan cok fene cakmış serkan jondere arkadaşımız,gercekten cok keyifliydi gezde emegi gecen herkeze cok teşşekkür ederim doyasıya eglendik

7. serdar tan

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) serkan sen bizim tayfaya agzın la kuş ntutsan boş.ama başka ne tutarsın bilmiym ;D selamlar ::)
  8. serdar tan

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) serkan londere senin sayende cok ama cok güldüm :Dneyseki varsın yau,boş konuşmaya gerek yok ben batmadım sadece cıkamadım jondere,benim arabanın oraya cıkması bile mucize zaten.sen beni baza almada başka nivayla ugraş ;D
  9. serdar tan

Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) 1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I 2- Serkan Yayla.........................Series III 3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender 4- Ademi................................. Rus...

10. serdar tan

Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) slm. arkadaşlar öncelikle gecen gezideki serkan bide ahmetin batma karelerini birde yüz ifadelerini,görmeniz lazım dı malesef bu zevki sadece ben aldın inanılmaz bir keyifti.ahmedin araba calışmadı,serkanınki ise...

11. serdar tan

İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010 arkadaşlar gercekten cok keyifli bi geziydi emeyi gecen herkeze teşekkür ederim.bu arada jon dere vede ahmet bu gezide cuvalladı yani fene battı :D ;D
  12. serdar tan

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) yau bu ne yaa burdaki yazıları okumak icin eski türkce dersi almak lazım :D :D :D.... yada hakkı devrim beyden bilgi yau ;D ;D ;D

13. serdar tan

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) benim arabam ahmedin defendr dan daha güclü vede daha hızlı bozulmak yok degilmi kardeşim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ahmedin arabasını cekmekten cok yoruldum hepte ben cekiyom yaaaa senin araban lr deyilmi benim niva olmasa hizbi geziye...
  14. serdar tan

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Gerçekten Harika Olmuş Abi Ya Tam Hayalimde Düşlediğim İleride Aldığım Niva'yı yapmak İstediğim Şekil Tamamen Buydu, Resmen Hayalim'i Oluşturmuşsunuz Tebrik Ed iyorum, Hayran kaldım, Başka Fotoğrafları varsa Görmek İsterim, Saygılar...
  15. serdar tan

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) maxi nivayı soruyorsanız,acizane benim kecim :D :D :D :D

16. serdar tan

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) burhan amca neden bu kadar kızıyorsun yaa, benim 19 jantlı nivanın cıktıgı yere frontera,sport cıkamadı, ;D ;D ;D ;D ;Dsen neyin mücadelesini veriyon,,bide bu işin suyu cıktı arkadaşlar bence yeterince egleniyoruz,önemli olan arkada kimseyi...
  17. serdar tan

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) yau bu sucüklu yumurtayla viskiy biyerlerden cıkartacam amma neyse ;D ;D ;D
  18. serdar tan

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) erdal abicim maşşallah katılım cok saglan yarın umarım herkez vaktinde orda olur.herkeze şimdiden kazasız belasız gezi diliyorum

19. serdar tan

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) arkadaşlar kumda benim arabayı tek gecerim bu konuda cok idalıyım 19 jant vede 255.40,19 kumda zıplar jondere kalırsa ben cekerim sıkıntı yok ;D ;D ;D ;D
  20. serdar tan

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) levent bey bu hafta bom ba olacak cok şey kacıra bilirsiniz bence bidaha düşünmenizde yarar var derim.selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR