Arama sonuçlarınız

1. sehirlikarga

Land Rover 6x4 Puma

Ynt: Land Rover 6x4 Puma birisi bu fotoyu istanbul belediye başkanına göstersin. Metrobus ları yokuş cıkmıyormuş ya belki bir şeyler öğrenirler

2. sehirlikarga

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi Aynı sorun bende var... Yavru şanjımandan kaynakladığını düşünüyorum. Henüz bir çözüm bulamadım.
  3. sehirlikarga

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Serdar Çınar (1975 serie III 2.5 dizel) İzmir

4. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru Valla yunus 106 kiloluk bir ufaklık olarak test ettim. Land Rover'ımın kaputu gayet sağlam :) Özgür dediğin doğru yağsız LR hiç görmedim.
  5. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru Özgür'den kıskanıp bende aracımla bir fotoğraf çektirdim ;D

6. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru bakla saçın bir tabakası için 100 ytl fiyat verdiler. Bir tabakada 2 tane serie 2 yi rahat rahat kaplarsın... Eğen elinde bir tane canavar varsı kendin kesebilirsin. 1.5 cm kalınlığında idi bu saç sonrasında bir makkap bir de perçin makinası işini görür... Yunusun...

7. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru Benim LR da kupa yerini brandaya bıraktı... Aractın orjinal göstergeleri arasında devir saati zaten yok. Ama km teli dersen henüz yeni şanzımana eski km telini adapte edemedim. (Gerçi radara yakalanma ihtimalin pek yok bu araçta) Devir saati olarak da daha sonradan...
  8. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru Arkadaşıman şahin görünümlü doğanından aldığım koltuklar LR için bir çok eleştiriye sebep olan tahta üstü sünger suçlamasını benim aracım için yapılamaz durumuna getirdi. Şanzımanın çevresini ise bakla saçla dönerek daha sağlam yapıya sahip olmasını sağladım. Not...
  9. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru tabi şinorkel.... Mazotlu bir dört çekerin olmazsa olmazı... Burada hala daha çözemediğim bir sorun yaşıyorum. (Hava filitresinin orjinalini buluncaya kadar bu sorunu yaşamay da devam edeğim) Şimdilik sadece bir aksesuar ama ya suanki filitreden yada alacağım yeni...

10. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru aracımın yeni motorunu yerleştirmekte biraz zorluk çektik. Makinamı yerleştiren ustamla konuşmalarımız sonucu öncelikle radyatörü oldukça büyük kullanmamız gerektiği konusunda karar vardık. Hava filitresi konusunda orjinalisin bulamadığım için birkaç değişik araçlara...

11. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru r_serdarcinar@hotmail.com msnem
  12. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru Özgür hatırladım siyah bir serie III tü umarım sende keyfini çıkartıyorsundur aracının.

13. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru yeni fotograflarını çekiyorum haftaya devamını getireceğim
  14. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru daha sonra defender 110 dan çıkma güzel bir dizel motor ve şanzımanı toplandı
  15. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru ikincisi profesyoneldi

16. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru ilk bar denemem ustam saolsun egzos borusudan bu kadar oldu
  17. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru ama ölü bir motoru olmasına rağmen baya uzun zaman gidebilirdi
  18. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru anlıyacağınız 4 çekerimin boyası iyi idi gerisi bakım istiyordu

19. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru tabii içi için aynı seyi soyleyemeyeceğim
  20. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Ynt: Serie III den 90 Doğru alındığı zaman ki kız hali

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız