Arama sonuçlarınız

1. Skyscraper

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler Erol Bey,şöyle bir karara vardım; LPG'li bir Forester alıp duruma göre ağırlıklı olarak benzinde gerektiğinde de LPG'de kullanacağım.LPG'nin çıkaracağı masrafları göze alıyorum(makyajlı kasa dahil), fakat alacağım aracın bakımlı...

2. Skyscraper

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... İmkanım olsa ikinci araç olarak alıp,orjinal haliyle keyfi olarak kullanırdım ancak şu an için imkansız görünüyor. Alacağım Forester'la da (gezip-görmeyi çok seven biri olarak)özgürce gezip istediğim her yere gidememek benim için hayal kırıklığı olur ve bu durumda...
  3. Skyscraper

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Hoşbulduk Serden Bey,ilginize çok teşekkürler.Alacağım aracın km.sinin az olmasına ve geçmişinin de temiz olmasına özen göstereceğim.Aslında LPG'ye ben de sıcak bakmıyordum fakat şu anda aracımda kullanmakta olduğum Teleflex LPG kiti bakış açımı tamamen değiştirdi,bu...

4. Skyscraper

Yeni Bir Forester...

Öncelikle herkese merhabalar.Forumu uzun süredir dışarıdan takip ediyordum,ancak yeni üye olabildim.Forester hakkında bu kadar değerli bilgiler ve paylaşımlar içeren bir forum ortamı oluşturan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Şu anda Alfa Romeo 147 kullanıyorum ancak aracımı almadan önce...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.