Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Direksiyon Titremesi Sorunu
Islak zeminde ,karlı zeminde aynı titreme bende de oluyor. Aracım 4x4 110 hp ,Bence bu kronik bir duster sorunudur. Ancak uzun yolda ve şehir içi kullanımda bir sorun yoktur.
Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri
Evet Öztürkfx çok haklısın, geçenlerde renault capturu test ettim direksiyon boşta dönüyor zannettim,
bizim duster da direksiyon değil mübarek petrol hattı vanası gibi :)
Dacia.ro sitesinde yeni duster 'ın fotoları yayınlandı.
Yeni bir benzinli motor, yakıt sadece 6,0 l/100 km * tüketimi ve düşük CO ile 1.2 TCe 125 hp
Dacia MEDYA NAV , multimedya sistemi tam dahili bluetooth ve navigasyon sistemi (versiyona bağlı olarak) ile veya
Dacia Plug & Radio, bir...
Ynt: 4x4 Duster hakkında öğrenmek istediklerim
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.bende 2011 bir Duster 4 WD kullanıcısı olarak sorularınızın bazılarına cevap vermek isterim.
*Ses alma durumu kesinlikle dişli arazi lastiklerindendir. Zira ben orj.lastikleriyle kullanıyorum ses yok.
*Dediğiniz...
Ynt: Duster Farklı kokpit
Arkadaşlar ,araç içinden yapılan çekimlerde görünen kokpit farklı ama bu başka bir araçta olabilir diye düşündüm sonradan dikkatli bakınca clio ların içine benziyor .Neyse sonuçta Türkiyede satılan belli. Fazla heycan yapmaşım.Kusura bakmayın vaktinizi aldım
Arkadaşlar bu kokpiti daha önce görmemiştim Brezilya da üretilen araçlardan da farklı. Bilgisi olan var mı acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=f-1nCpLvWao&feature=related
Ynt: Duster 4*4 yardım
konfor konusunda bir fark olacağını ben şahsen sanmıyorum ancak 4x4 ile 4x2 arasında bazı farklar var biliyorsunuz,
1.stepne 4x4 de bagaj içinde bu yüzden bagaj biraz daha küçük .4x2 lerde aracın altında dış ortamda toz çamur vs
2.arka aks farklı
bunun dışında tamamen...
Ynt: Duster 4*4 yardım
4x4 lerin 1 vites oranı çok kısa olduğu için dur kalk trafikte üzebiliyor.Araba boş ise genelde 2.vitesi tercih ediyorum. Araziye girmeyecekseniz kesinlikle 4x2 110 bg esp li almanızı öneririm.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Sevgili dostlar, dün 4x4 110 bg duster la toplam 545 km yol yaptım. Yol durumu genelde düz olmakla birlikte rampa ve inişler de vardı. Güzergahım Eskişehir-kütahya-uşak-afyon-Eskişehir arasındaydı. Ve ortlama tüketim 5,7 lt. Bence bu...
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
Arkadaşlar Selamlar,
Duster 2011 model 4x4 110 bg.full opsiyon sahibiyim. Forum dan okuduğum bilgiler ışığında Eskişehir Güven Renault & Dacia servisinde hareket halinde kapıların otomatik olarak kapanması işini anlattım ve tahminimin ötesinde 10 dk.da hallettiler...