Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.
Ayrica yollari kutaisi sehrine kadar biliyorum.ondan sonraki yaklasik 200-250 km lik tiflise giden yolu bilmiyorum ama yol tek zaten.
Programi gezi rotasi anlaminda yaptim ve daha once yazdim.rotalarin icinde yerlesim yerlerinde yapilacak aktiviteleri hazirlayamiyorum cunku kesfetmek adina orda yapilsa daha iyi olur.burda bence tek eksik gezi tarihi. Tarih...
Ynt: LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi
ama işte o tırnak aralığı kısa olunca da bujiyi yakıyor ve bozuyor. iridium denen o metal yanmıyor kolay kolay sağlam bişey
Arkadaşlar benim önerim şudur.
----
samsundan beraber çıkalım yola. Sınırda tekrar toparlanalım ve BATUM - KUTAİSİ - GORİ - TİFLİS gibi şehir merkezlerine beraber gidelim.yani gezilecek ve konaklayacağımız şehirlere açılan yolları...
Batuhan bey bu gurculer ticaretten fazla anlamiyor. Kucuk ve orta capli oteller fena degil hesapli ama adamlar yerayirtir sonra satar baskasina rezil oluruz. Cogu turkce bile bilmiyor.bak benim kaldigim otel guzeldi ama ing bile...
Peki arkadaşlar bu gezinin gününü ne zaman yapalım. şimdi bir-iki arkadaş mayıs ta yapalım diyor. bir kaçı mesaj atıyor o zaman bana uymaz şu gün yapalım diyor. birine uyan başka birine uymuyor.bir kısım arkadaş nisan sonu mayıs başı...
karavanla daha da güzel olur. bence karavanla gelin. arada yollarda çay ısmarlarsınız karavandan :)))
SIRASIYLA CEVAP VERMEYE ÇALIŞAYIM BİLDİĞİM KADARIYLA:
-----------------------------------------------
- hopa ya kadar samsun cikisli en az 3 bulusma noktasi belirlemis olman
çıkış noktaları İSTANBUL - ANKARA SAMSUN olmalı çünkü...
Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler...
muhtemel program şöyle olabilir.gece saat 12:00 de samsundan çıkış yapılır. trabzona kadar 4 saat yoldan sonra saat 4:00 de ara verilir. daha sonra saat 6-7 gibi sınırdan geçilir. o saatte sınır sakin olur. sabah batuma ulaşılır. 1...
daha sonra samsundan hopa ya kadar karadeniz sahil yolu. 600 km ve sınırdan geçip batum. sonra sırayla resimdeki yerler. her lokasyonun bir özelliği var hepsini anlatacağım.