Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık Vx100 Jantı16 Çap

1tk toyato vx100 jantı 16 çap 1tk yazlık 1tk kışlık lastik 0532-2864766

2. A

Acil Yardım Vx 100

Ynt: Acil Yardım Vx 100 arkadaşlar ön difransiyel takoz lastiği değiştirin hiç birşeyi kalmaz .servisten isteyin ortalama 100tl..100tl lik parça için çok para harcarsınız .
  3. A

satılık toyato VX 100 land cruise önaks dış taraf [sıfır]

sıfır aks toyato land cruise vx100 için ön akslar dış taraf 600 TL ilgilenenler ALİ BEY 532-2864766

4. A

SATILIK 8 silindir brc marka sıralı sistem

8 SİLİNDİR BRC MARKA SIRALI SİSTEM ARAÇ ÜZERİNDE ÇALIŞIR DURUMDA 532-2864766 ALİ BEY 1650 TL
  5. A

Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen

Ynt: Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen 4. vitese geçmemesi sensörle alakalı olmaya bilir benim araçta 3den 4e geçmediğinde şanzumanın alt kapağın altında elektronik parça değişmişti hatta terronanın elektronik parçası takıldı

6. A

Ynt: Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen bahse konu olan şaft arızası şaftın ucunun girdiği yatakyani bir ucu şanzumana bağlı burç .bu konu tamirci ve şanzumancıyla alakalı şaftçılar anlamaz ve yapamaz .tamirci veya şanzumancı veya tornacı yatağa bakınca anlar

7. A

Ynt: Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen pathfinder98 araçta 3defa şanzuman arızası yaşadım ilkinde 2den 3 geçmiyordu yaptırdım 3000ytlme mal oldu içindeki balatalar değişti kırık olan parça değişti araç düzeldi arçataki titremeler kesildi seninki kadar olmasada titreme...
  8. A

Nissan Servisi ?

Ynt: Nissan Servisi ? sorun nedir genelmi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons