Arama sonuçlarınız

1. I

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum alamadık maalesef,para sağlık için harcandı,şimdi tekrar biriktiriyorum,en büyük hayalim vitara sahibi olmak çünkü:)

2. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? hayırlı olsun güle güle kullanın:) bizim vitara biraz daha bekleyecek mecburi,sağlık için biraz para harcadık,yeni baştan biriktirmem lazım,ama azimle istiyorum vitaramı:)
  3. I

Vitara arıyorum

Ynt: Vitara arıyorum çok güzel araç gerçekten,ama önce eşimin sağlık durumu bu hafta İstanbul'a gidiyoruz sonuca göre konuşuruz

4. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum biliyorum ben de 2 kez oldum,by-pass ta oldum hatta. iyi olacak biliyorum teşekkürler
  5. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum bir ana damar tıkalı dendi anjiyoda çıkacak ortaya umarım iyidir o benim her şeyim

6. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum teşekkürler

7. I

TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA

Ynt: TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA amin inş
  8. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum teşekkürler, maalesef bugün eşimde kalple ilgili sorun bulundu,anjiyo olması gerekiyor. Bu durumda önce sağlık diyorum elbette Arabayı bulamamamın varmış bir sebebi:(
  9. I

Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz

Ynt: Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz bende merak ettim ;D

10. I

TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA

Ynt: TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA içim gitti valla:) hayırlı satışlar

11. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum bencede :( ama para ona yetecek galiba
  12. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum moralim iyice bozuldu vitara çıkmıyor,acaba Niva mı alsam? ama direksiyonları çok sert deniyor,hidrolik değilmiş. Benim kollar cılız,zorlanır mıyım acaba? demiyor valla:)

13. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum geeel vitaram geeel:)
  14. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum ilk başta tepkim tüh oluyor ama sonra hayrıma değilmiş diyorum zaten teşekkürler
  15. I

Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara

Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara hayırlı olsun darısı başıma ;)

16. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum gülermisin ağlarmısın durumu bugün temiz bir taneyi kaçırdım maalesef,eşim izin alamadı hemen satılmış
  17. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Bodrum'dayız ve de offroadcu arkadaşımız yok şu an maalesef Benim anlamadığım herkes malum sitede aracını satışa koyarken hiç sorunsuz yazıyor,nasıl bişi bu salak mı sanıyorlar milleti? ben aracımı satarken eksi nesi varsa yazmıştım valla,nasılsa görecek alan. ama...
  18. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum teşekkürler,sabretmeye çalışıyorum zaten. Adana da vardı gitmeye niyetlenmiştim ama araçta baya sorun varmış yağ eksiltiyor,2 günde bir su koymak gerekiyor diyince vazgeçtim. Sorun parada zaten kısıtlı olunca bulduklarınız da çok temiz olamıyor maalesef

19. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? :D :D :D vitaraaaaaaaaaa:)
  20. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum işte sorunum o zaten,param tamı tamına 12.000 hani yola gitmeye bile zor bulucam bu yüzden işim zor görünüyor,aah ah gel vitaraam gel :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR