Geçmiş olsun .isobel' Alıntı:teşekkürler, maalesef bugün eşimde kalple ilgili sorun bulundu,anjiyo olması gerekiyor. Bu durumda önce sağlık diyorum elbette
Arabayı bulamamamın varmış bir sebebi![]()
peki kötü bir sey mi ? durumu nasıl eşinizin ?isobel' Alıntı:teşekkürler
geçmiş olsun acil şifalar dilerim eşinizeisobel' Alıntı:bir ana damar tıkalı dendi anjiyoda çıkacak ortaya umarım iyidir o benim her şeyim
Geçmiş olsun , cok büyük birşeye benzemiyor inşallah cok tıkalı değildir . Dedem 3 4 defa anjiyo olud haliyle yaşlı tabi damarlarda bozulmalar oluyor ama 1 damarsa sıkıntı değildir umarım geçer .isobel' Alıntı:bir ana damar tıkalı dendi anjiyoda çıkacak ortaya umarım iyidir o benim her şeyim
geçmiş olsun.. bu arada ben Niva almaktan vazgeçtim... neden derseniz.. para kalmadı.. Siz gel vitaram gel dediniz... kıyısından banada bulaştı... Suzuki'nin Vitarası olmasada SX4 otomatigini aldım...iyimi ?? şimdi Jeep lere bakıpduru bakıpduruuuu... mmmmmisobel' Alıntı:biliyorum ben de 2 kez oldum,by-pass ta oldum hatta. iyi olacak biliyorum teşekkürler
hayırlısı olsun. eli yüzü düzgün sizi üzmeyecek bir araç almışsınız.zirvelerin sesi' Alıntı:geçmiş olsun.. bu arada ben Niva almaktan vazgeçtim... neden derseniz.. para kalmadı.. Siz gel vitaram gel dediniz... kıyısından banada bulaştı... Suzuki'nin Vitarası olmasada SX4 otomatigini aldım...iyimi ?? şimdi Jeep lere bakıpduru bakıpduruuuu... mmmmm