Arama sonuçlarınız

1. S

Yamaha Xt 600 Kar Zinciri

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri teşekkür ederim ... sağolunn

2. S

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri gevşek zeminde denedim gayet başarılı tekere filan kaldırıyor =)... ama karda deneme sansım olmadı =( inş fırsatım olurr ...biraz yoğunum imkanım olursa video çekerim =)
  3. S

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri ben tesekkurederm

4. S

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri ..
  5. S

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri ..

6. S

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri devamı geliyor

7. S

1997 model yoldaşıma kar zinciri yaptım
  8. S

Komle elektirik tesisati

Bugun baska problem cikti .s buji ye marş sirasinda tek kicilcim geliyor atesleme olmuyor.daha oncede olmustu beyin fisingevsemis kurcaladim duzeldi .s tesisatta genel olarak problem var burda komple tesisat 200 gecer diyorlar .s internette bulamadim yardimci olurmusunuz?
  9. S

xt 600 kontal çok acil

bugün aksam motorumun anahtarını kontağa taktım cevirmeye çalıştım dönmüyor.pas sökücüyle temizledim yağladım yine olmadı... motor olduğu yerde kaldı ..... ucuz biryolla hemen halletmeliyim rx115 kontağı uyar diyorlar ? baska bir kontak uyarmı acil yardımızına ihtiyacım var ...şimdiden...

10. S

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bende denizliden yamaha xt 600 kullanıcısıyım hem asfaltta hem dağda yapmadığımız kalmadı .d

11. S

arka stop

Ynt: arka stop tawsiyeniz için teşekkür ederim... cerdiğiniz linkteki arka stop fiyatı biraz benim için yüksek serit let gibi birsey arıyorum.. fotografları veya yapmak istediğim resimleri ekleyemiyorum formattan dolayı
  12. S

arka stop

merhaba arkadaşlar 1997 model xt 600 kullanıcısıyım...motorumun kuyruk kısmını duzenlemek istiyorum ön çalışmayı photoshop programından yaptım ... pilakalık ve stop lambasını söküp kuyruğun al kısmını polyester yapacağım .... hoş bir görüntü oluyor. fakat led stop bulamıyorum denızlide ...

13. S

Kontak degisimi

İnceledim ama bulamadim 1997 model yamaha xt 600 sahibiyim kontakta prolem var takiliyor bazen donmuyor....yeni kontakla degistirmek mumkunmu ? Kaca malvolur
  14. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Onerilerinizi dikkate alacgm tesekkur ederim
  15. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Duro hakkinda ck gzel yrmlar

16. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Duro marka xt icin lastik buldum 4 mevsim ....disleri iyi duruyor arazide ve asfaltta nasi,l ...fiyat super
  17. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Tkc 80 nin asfaltta tutusu nasil ?
  18. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Cok tesekkur ederiim:) peki prelli hakkinda bilginiz varmi

19. S

Lastik secimi

Ynt: Lastik secimi Contineltal tkc hakkinda yorumlar cok guzel .... Asfalttaki tutusu cok iyiymis arazide de oldukca basarili...prelli mt 21 butcem acisindan uygun ( ögrenciyiz ) prelli mt 21 hakkinda tutusu ve arazideki performansi yakkinda bilginiz varmi ?
  20. S

Lastik secimi

araniza yeni katildim:) yamaha xt 600 kullanicisiyim motorumu yeni satin aldim ustundeki lastikler cok kotu durumda beni zor durumda birakiyor.... Cross motorlarina uygun lastikler hakkinda bilgi sahibi degilim..basit arazilere cikiyorum( orman yollari dik yokuslar orman icleri cakilli araziler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri