Lastik secimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Selim20 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,801

Selim20

Ana Kamp
araniza yeni katildim:smiley: yamaha xt 600 kullanicisiyim motorumu yeni satin aldim ustundeki lastikler cok kotu durumda beni zor durumda birakiyor.... Cross motorlarina uygun lastikler hakkinda bilgi sahibi degilim..basit arazilere cikiyorum( orman yollari dik yokuslar orman icleri cakilli araziler kumlu alanlar gbi) .... Ama sehir icerisindede seyir ediyorum... Disli cross lastigi alsam sehir icinde frenleme ve virajlarda problem olurmu...4 mevsimlik eundroo lastikleri sehir icinde ve arazide isimi gorurmu ... Bu konuda bilgim yok .birde on lastigimin olcusu 90x90 21 bunu 90x100 21 gibi bir olcu yapsam problem olurmuu ... Bana mumkunse bu konular hakiinda rwsimli veya resimsiz yardimci olabilirmisiz..fiyatlar hakkindada bir bilgim yok

Etiketler
Ynt: Lastik secimi

icon_quote.gif
icon_edit.gif
icon_delete.gif
Contineltal tkc hakkinda yorumlar cok guzel .... Asfalttaki tutusu cok iyiymis arazide de oldukca basarili...prelli mt 21 butcem acisindan uygun
icon_smile.gif
( ögrenciyiz
icon_biggrin.gif
) prelli mt 21 hakkinda tutusu ve arazideki performansi yakkinda bilginiz varmi ?

Selim20' Alıntı:

icon_quote.gif
icon_edit.gif
icon_delete.gif
Contineltal tkc hakkinda yorumlar cok guzel .... Asfalttaki tutusu cok iyiymis arazide de oldukca basarili...prelli mt 21 butcem acisindan uygun
icon_smile.gif
( ögrenciyiz
icon_biggrin.gif
) prelli mt 21 hakkinda tutusu ve arazideki performansi yakkinda bilginiz varmi ?
TKC 80 karda çamurda gayet iyidir. Önceden Tourance vardı. Islakta tourance a göre biraz daha dikkat istiyor.
TKC 80 - Tourance farkını da bu videodan görebilirsin ;) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=fHICd60yMBg&feature=channel

03092011245.jpg

Lastik Degisimi (3).jpg

Lastik Degisimi (2).jpg

Duro marka xt icin lastik buldum 4 mevsim ....disleri iyi duruyor arazide ve asfaltta nasi,l ...fiyat super

Ynt: Lastik Secimi

bu lastiği öneririm

http://www.motosikletaksesuarlari.com/MICHELIN-Motosiklet-Lastigi-90-90-21-54S-on-Lastik-Michelin-Anakee-2_332.html#0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri