Arama sonuçlarınız

1. G

Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Arıyorum Bulamadık daha bir Suzuki Vitara 1.6 jlx, 1998 ile 2001 arası 5 kapı düz vitesli aramaya devam.

2. G

Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Arıyorum İnşallah bizede nasip olacak orijinal temiz bir vitara
  3. G

Suzuki Vitara Arıyorum

Denizliden yazıyorum Merhabalar gezenbilir ailesi forum kurallarını tam bilmiyorum hata yaparsam özür dilerim. 1998-2002 arası düşük kilometreli temiz Suzuki Vitara 1.6 jlx arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim

4. G

SATILIK 1998 SUZUKİ VİTARA 5 KAPI

Ynt: Satılık 1998 Suzuki Vitara 5 Kapı selamlar araç duruyormudur
  5. G

suzuki vitara 1998 japon

Ynt: Suzuki Vitara 1998 Japon vites otomatikmi yoksa manuelmidir varsa başka resimler yükleyebilirmisiniz

6. G

suzuki vitara 1998 japon

Ynt: Suzuki Vitara 1998 Japon selamlar aracın rengi beyaz mı bej mi

7. G

Vıtera Jlx Arıyorum

Selam, İyi günler diliyorum gezenbilir üyeleri 1997-1998 model temiz bir suziki JLX arayorum Maksimum 18.000 Tl civarlarında olacak sanırım doğru bir model ve marka aradığıma inanıyorum, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hoşçakalın
  8. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Teşekkür ederim sağolun. Araç alma işini şimdilik ileriki bir tarihe öteledik.
  9. G

cj arıyorum

Ynt: Vitara arıyorum Değerli arkadaşım ilgin için teşekkür ederim.Bu aracı daha önce gördüm harika bir araç ama malesef fiyat olarak beni çok çok aşıyor ne bileyim 95 ile 98 arası km fazla olmayan 5 kapı lpg li fiyatı da makul bir araç inşallah banada nasip olur başlarda cj düşünmüştüm fakat...

10. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Haklısınız arkadaşım bende Suziki almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Temiz ve fiyatı uygun bulabilirsem değerlendireceğim.

11. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum cj ye diyecek bir sözüm yok zaten gezenbilir sitesinde ve diğer sitelerde mevcut olan üç beş tane arabalardan birisi tek kelime ile harika kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.
  12. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Tekrar merhabalar Gezenbilir gönül dostları sizlere 12 Nisanda da merhaba diyerek başlamıştım. Cj ye olan sevdam yine devam ediyor ama sanırım mevcut bütçe ile aradığımız cj 7 ye ulaşmak zor gibi hatta imkansız gibi görünüyor. İkinci tercih olarak Vitara da olabilir 1995 ile...

13. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Çok çok sağolun cj5 istemiyorum. cj7 istiyorum uygun bir fiyat aralığında
  14. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum teşekkür ederim.sağol
  15. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum cj5 çok güzel ama bana uygun değil.Biraz içi küçük özellikle arka koltukların olduğu yer bagaj yok .

16. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Arkadaşlar ilginize çok çok teşekkür ederim. 1980 lerde ve üzeri bir araç arıyorum. Devamlı kullanacağım üzeri kapalı olması gerekli. Disk fren elektronik ateşlemeli Hidrolik direksiyonlu falan bu tarzda bir araç arıyorum. Asfaltta kullanmaya uygun olmalı. Suzikilerde olabilir.
  17. G

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum Çok teşekkür ederim ilginize aracınızı sitede gördüm. Ben offroad tarzı değilde daha çok nasıl anlatayım arazide değilde şehir içi kullanıma uygun albenisi olan bir araç arıyorum tekrar teşekkür ederim ilginize.
  18. G

cj arıyorum

Merhabalar Gezenbilir gönül dostları bendeki cj sevdası yaptığım araştırmalar sonucunda beni bu siteye ulaştırdı. Çok harika ve mükemmel bir ortam daha yeni üyeyim ilk defa mesaj yazıyorum umarım doğru zamanda doğru yerdeyimdir. Cj hakkında hiçbir bilgi ve tecrübem yok ama cj7 lerin veya 8...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri