cj arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gundi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,437

gundi

Yeni Üye
Merhabalar Gezenbilir gönül dostları bendeki cj sevdası yaptığım araştırmalar sonucunda beni bu siteye ulaştırdı. Çok harika ve mükemmel bir ortam daha yeni üyeyim ilk defa mesaj yazıyorum umarım doğru zamanda doğru yerdeyimdir. Cj hakkında hiçbir bilgi ve tecrübem yok ama cj7 lerin veya 8 lerin bana hitap ettiğini düşünüyorum. Bir Kamu kurumunda çalışıyorum daima kullanım için hafta sonları piknik ve yazın tatile gitmek için 8-10 bin TL bütçe ile bir araç arıyorum benide aranıza kabul eder bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Bütçe araca göre biraz esnetilebilir herkeze kolay gelsin teşekkür ederim. Tel: 05354750450

Etiketler

Ynt: cj arıyorum

Çok teşekkür ederim ilginize aracınızı sitede gördüm. Ben offroad tarzı değilde daha çok nasıl anlatayım arazide değilde şehir içi kullanıma uygun albenisi olan bir araç arıyorum tekrar teşekkür ederim ilginize.

Arkadaşlar ilginize çok çok teşekkür ederim. 1980 lerde ve üzeri bir araç arıyorum. Devamlı kullanacağım üzeri kapalı olması gerekli. Disk fren elektronik ateşlemeli Hidrolik direksiyonlu falan bu tarzda bir araç arıyorum. Asfaltta kullanmaya uygun olmalı. Suzikilerde olabilir.

cj5 çok güzel ama bana uygun değil.Biraz içi küçük özellikle arka koltukların olduğu yer bagaj yok .

Çok çok sağolun cj5 istemiyorum. cj7 istiyorum uygun bir fiyat aralığında

Tekrar merhabalar Gezenbilir gönül dostları sizlere 12 Nisanda da merhaba diyerek başlamıştım. Cj ye olan sevdam yine devam ediyor ama sanırım mevcut bütçe ile aradığımız cj 7 ye ulaşmak zor gibi hatta imkansız gibi görünüyor. İkinci tercih olarak Vitara da olabilir 1995 ile 1998 arası 1600 cc Jlx 5 kapı alabilirmiyim dersiniz inşallah bu istek heves gerçeğe dönüşür. Umarım tercih ettiğim araç yılları ve modeli hakkında doğru bir araştırma yapabilmişimdir. Burada siz değerli arkadaşların yorumlarından ve bilgi paylaşımlarından öğrenebildiğim bu.Herkeze selam ve sevgilerimle teşekkür ederim. Malum site diyorsunuz orada bu aradığım ölçütlerde araç var (Fiyatları hariç) ama adres paylaşımınında yasak olduğunu okudum yazıp yazmamakta da kararsız kaldım. Umut ediyorum bana yardımcı olursunuz sağolun. Denizli 05354750450

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR