Arama sonuçlarınız

1. S

Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı

Ynt: Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı " Daha temiz bir çevre için"bu etkinlikte bende varım

2. S

Trekist KAD 6. Kuruluş Yılını Kutladı

2004'de kurulan derneğimiz Trekist KAD (Kanyon Araştırma Derneği) dün akşam 6. yıl kuruluş yemeğini kutladı. Katılan doğa severlere teşekkürler...
  3. S

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. merhaba vitaracılar,1996 model v6 var çok da memnunum .sorunum yedek parça hava akışmetresi bozuldu araba gitmiyor servislerde yok merkezi aradım yurt dışından uçak kargo yaptırırız dediler verilen süre 20 gün.pes diyorum insanlar dag bayır...

4. S

Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı

Ynt: Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı sevgili sukuşu,aktivitelerimize katılıp ,bizleri görüntüleyip gezenbilir ailesine bizleri taşıdıgın için teşekkürler.sayende dogada yalnız olmadıgımızı gördük isimsiz bir magarada,ıssız bir yaylada yada zorlu bir kanyonda çadırlarımız yanyana...
  5. S

Karpit Lambası

merhaba gezginler,magara aktivitelerimizde karpit lambasının eksikligini çekiyoruz.satın alabilecegimiz adres bilen arkadaşların yardımına ihtiyacımız var.ah bir karpit lambamız olsa ne fotograflar çekeriz . trekist gurubunun nehir postacısı ibrahim(serap ın üyleligini kullanıyorum büyüyünce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri