Arama sonuçlarınız

1. A

Yunanistan'a Gelen Var mı? (Aralık 2008)

Ynt: Yunanistan'a Gelen Var mı? (Aralık 2008) öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler..turumuzu 9 -10 gün sadece yunanistan olarak belirledik..kesinleşti.italya yok..dönüşümüzü yine trakya karayolu ile yapmak zorundayız..izmir zor..daha önce yunanistan'a "maalesef" tur ile gittiğimiz için...

2. A

Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli?

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? bu arada msn'den de görüşebiliriz, mail olarak da..nasıl isterseniz..msn adresim; munirtopuk@hotmail.com...bu arada ben münir..tanıştığımıza memnun oldum..
  3. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? yerimiz var..9 ya da 10 günlük bir tur yapacağız..2 kişiyiz..detayları görüşelim..

4. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? teşekkürler..yazılarım mutalak olacak ama fotoğraf konusunda söz veremem..
  5. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? arkadaşlar, yunanistan turumuz kesinleşti..5 aralık-15 aralık arasında, kendi arabamız ilegidiyoruz..iki kişiyiz..boş yerimiz de mevcuttur..yol arkadaşı arıyoruz..

6. A

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km ellerinize sağlık..

7. A

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. kesinlikle haklısın..umarım.."yol arkadaşlığı" gerçekten çok önemli ve umarım yeni dostlar ile tanışırız..
  8. A

Ynt: Yunanistan'a Gelen Var mı? (Aralık 2008) süre olarak, kurban bayramını esas aldık, bir ihtimal, turumuza italya'yı da eklemek ancak henüz bir kesinlik yok..tavsiyelere ihtiyacım var..öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
  9. A

5-6 aralık istanbul'dan hareket, 19-20 aralık (dönüş 13-14 aralıkda olabilir) olmak üzere, araba ile yunanistan turuna çıkıyoruz.. araçta boş yerimiz mevcut.. tavsiyeler ve yol arkadaşı olmak isteyenler ile yazışmak dileğiyle..

10. A

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. merhabalar..ben de 5-6 aralık ile 19-20 aralık arası kendi arabam ile yunanistan turuna çıkıyorum..plan olarak henüz kesin olmasa da feribot ile italya'da var..hbaerleşmek dileğiyle..

11. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? unutmadan..yol arkadaşı olarak boş yerimiz mevcut..
  12. A

İnterraille Yapılacak Yunanistan-İtalya-İspanya Turu İçin Rota Yardımı

Ynt: İnterraille Yapılacak Yunanistan-İtalya-İspanya Turu İçin Rota Yardımı sadece yunanistan'a gidiyoruz..gitmek istersen haberleşelim..

13. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? tavsiyeler için teşekkürler..geçen zaman içinde biz planımızı yaptık..araba ile yunanistan turu yapacağız..9 gün sürecek gibi..ancak 1-2 gün uzun ya da kısa olabilir..araç oldukça konforlu, yatak haline dönüşebiliyor, tv, dvd vs mevcut..araç ile...
  14. A

Yunanistan Gezisi

Ynt: Yunanistan Gezisi merhabalar..aralık ayında, kurban bayramı döneminde Yunanistan'a gidiyorum..Kendi aracımla..iki kişiyiz..yunanistan hakkında bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum..
  15. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? sanırım kimse bana yardımcı olmayacak.

16. A

Erivan Rehberi

Ynt: Erivan Rehberi arkadaşlar, yazı alıntı olduğu için resim maalesef olamaz diye düşünüyorum..çok sevmesemde, taraf gazetesinden alıntı bir yazı..o nedenle resim mümkün değil gibi..umarım ben bir gün gideceğim ve resimleri ben ekleyeceğim:)
  17. A

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? yapmayın ya..kimse yok mu?4 gündür bir cevap alamadım ... lütfen yardım edin..
  18. A

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km ellerinizi, arabaniza, gozlerinize, yureginize saglik..2 bolumu bekliyorum..

19. A

Erivan Rehberi

Ynt: Erivan Rehberi harika bir yazı..umarım birgün gideceğim..
  20. A

Aralık Ayında Nerelere Gidilir?

Ynt: Aralık Ayında Nerelere Gidilir? bende aynı nedenle arayıştayım..bayramda nereye gitmeli?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri