Arama sonuçlarınız

1. C

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. Sayın Prafa, dediğinizi yapacağım ve deneyelim diyorum. Teşekkür ederim..

2. C

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. Aracın değeri 22.750 TL. dir.
  3. C

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. Bildiğim kadarıyla sahibinden.com a bir başvurum yok :) Zaten oradan da malum site olarak bahsederler.. Neyse satılırsa satılır yok kalırsa da üzülmem.. Arayan 2 kişi de arabama 15-16 bin TL ye olursa gelip bakalım demişler.. :-))

4. C

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. Mesajıma 2435 kişi bakmış ama arayan sadece 2 kişi :) :D
  5. C

Suzuki mi Satıyorum.

Arkadaşlar merhaba, Konunun yerimi bilemiyorum ama konu başlığından anlaşılacağı üzere sürekli yurt dışında olduğumdan 2000 Model Suzuki Vitara 5 Kapı JLX Tüp ve benzinli aracımı satmak zorundayım. Araç İskenderun da resimlerde görüldüğü gibidir ve yakınımın kapısı önünde benim dönmemi bekler...

6. C

Vitara Muayenesi

Ynt: Vitara Muayenesi bir bakalım neler gerekiyormuş.

7. C

Vitara Muayenesi

Arkadaşlar merhabalar, Aracımın muayene tarihini elimde olmayan sebeplerden dolayı geçirdim ve yakın zamanda da döndüğümde de muayenesini yaptıracağım. Aracımda LPG ve çeki demiri var. Araç muayeneye girmeden önce hazırlamam gereken ekstra evrak var mı acaba? Çeki demiri ve LPG ruhsata işli...
  8. C

Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları

Ynt: Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları Evet akdeniz japon oto idi. Teşekkürler.
  9. C

Ynt: Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları Antalya da bir firma vardı ismini unuttum. Onlardan radyatör almıştım ama isimleri amerikan japon muydu ne idi acaba?? Bilen arkadaslar bana bir hatırlatın lütfen ve varsa tel veya www adresi.Teşekkürler..

10. C

Ynt: Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları Teşekkür ederim. Pazartesi günü ilk iş kendilerini arayacağım. İstanbul da başka da firma var mı acaba? En azından fiyat mukayesesi yapabilmek çeşitliliği sağlayabilmek için..

11. C

Arkadaşlar merhaba, Aracım için ( 2000 Model Suzuki Vitara JLX 5 Kapı Benzinli-Lpg li) bazı yedek parça ve aksesuar arayışı içindeyim. İstanbul içinde bana iletebileceğiniz adres ve tel numaralarına ihtiyacım var. Yedek parça olarak El freni teli, gaz pedalı teli, fren telleri, arka stoplar...
  12. C

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Takip hemde sıkı bir takip...

13. C

suzuki vitara 1.6 jlx orjinal ön tampon koruma v.s.

Ynt: suzuki vitara 1.6 jlx orjinal ön tampon koruma v.s. Eğer aynı tel numarasını kullanıyorsanız yarın sizi arayacağım. Yok eğer numaranız farklı ise lütfen belirtin ve sizinle temasa geçeyim. Şu tamponu alalım artık :-)
  14. C

Vitara mı yenileyeceğim.

Ynt: Vitara mı yenileyeceğim. Bostancı ve Maslak sanayi sitesi ndeki çıkmacı veya parçacı arkadaşların adresleri veya tel numaraları var mı acaba??
  15. C

Vitara mı yenileyeceğim.

Arkadaşlar iyi günler, Bendeki 2000 model Vitara JLX 5 kapı aracımı bu yaza hazırlamak amacıyla bir elden geçireyim diyorum. Bu nedenle mart ayı itibariyle ezik çizik yerlerini, güneşten rengi atmış olan tavanı, pencere camı lastiklerini ve diğer bazı göze batan, estetiği bozan yerlerini...

16. C

Ynt: suzuki vitara 1.6 jlx orjinal ön tampon koruma v.s. Ben sizden neden bu tamponu alamıyorum anlayamadım. İstanbul a geldiğimde sizi aradım ve Cumartesi günü için konuştuk ve bana döneceğinizi söylediniz ya unuttunuz ya da başka bişey oldu. Sanırım hastaydınız. Bana verdiğiniz 541 li numara...
  17. C

Ynt: suzuki vitara 1.6 jlx orjinal ön tampon koruma v.s. Nihayet İstanbul dayız. Sizin Tel e ulaşamıyorum. Mesaj bırakın iletisi alıyorum. Tampon hala duruyorsa görüşelim. İyi günler.
  18. C

Yedek Parça Temini

Ynt: Yedek Parça Temini Siz birde şu radyatörünüzü bi çıkarttırın ve alt kısmını gözden geçirtin derim. Bende de su eksiltme olduğunda gözle kontrolde hiçbir zaman alt taraftan akan suyu göremedik. Ne zaman ki radyatör çıkarıldı baktık ki alt tarafı kir pas ve ıslaklık içinde idi. Ne...

19. C

Yedek Parça Temini

Ynt: Yedek Parça Temini Üst kapak contasının maliyeti ne kadar dır acaba? Tüm sorunları çözecekse bu kadar strese girmek gereksiz. Ben eğer radyatör değişimiyle bu sorun çözülmeyecek olsaydı üst kapak contasını da değiştirmeyi göze alacaktım. Ve hala da radyatör değişimden sonra kapağı açıp...
  20. C

Yedek Parça Temini

Ynt: Yedek Parça Temini Yanıtta geciktiğim için kusura bakmayınız. Malum her zaman fırsatım olamıyor ama mümkün olan her fırsatta burayadım. Sorunuza gelince değişim sonrası su eksiltme tamamen durdu. Yapılan işlemleri sırasıyla size anlatmak istiyorum. Öncelikle kalorifer tesisatı ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri