Arama sonuçlarınız

1. I

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aldığınız ortopedik kılıfalrın fotoğraflarını paylaşabilirmisiniz

2. I

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET bende siyah var güzel duruyor ama gride bence güzel
  3. I

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri youngsun size cip kullanmanızla ilgili birkaç konu önce alıntı yapıp sordum memnunmusunuz diye sizin fikrinizi almak istiyorum hangi cip taktırdınız ve memnunmusunuz yakıt ve performans yönünden teşekkürler....

4. I

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Merhaba bendede 4x2 duster var ve chip taktırmayı düşünüyorum siz hangisini taktırdınız ve memnuniyetiniz ne durumda cevabınızı bekliyorum teşekkürler
  5. I

satılık 2012 model Dacia Duster

Aracım look paketli ve deri direksiyon simidi ve vites topuzu deri olanlardan 4x2 90 bg 7000 km de siyah renk herhangi bir kazası ve boyası yoktur fiyat 41000 tl dir ...İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

6. I

Dacia - Duster Fiyatları

bendede 2012 model 4x2 90 hp duster look paketli deri direksiyon ve vites topuzlu olan seriden siyah renk 7000 km devar satılık 41.000 tl istiyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur...

7. I

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bendede 2012 model laurette look paket deri direksiyon ve vites toppuzu deri olan 4x2 duster siyah renk var şuan 4500 km de Kahramanmaraş Nurhak ta
  8. I

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Evet bende yenisini alırım diye düşünüyorum sis farları içinde servise uğrayın mutlaka iyi sürüşler
  9. I

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bende 3 Ocak 2012 de duster 1.5 85 bg 4x2 full olanını 42500 tl ye almıştım şuan aracım 4300 km de ve bundan önce değişik marka araç kullanmama rağmen dusterden baya memnunum özellikle bu kış ayların sert geçmesinden dolayı şehir içinde yolların kenarına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR