Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny
dostum selam,
yedek anahtarda kumanda yok yani üzerinde tuş yok sade bir anahtar asıl anahtarda da 2 adet tuş mevcut. Bu yeni çıkan sustalı anahtarlar var (volkswagen de falan kullanılan anahtar tarzı) uyarlayabiliyorlar diye biliyorum eğerki aracın...
2007 MODEL
73 BİN KM DE
YEDEK ANAHTARI OLAN
HİÇ LPG TAKILMAMIŞ
SERVİS BAKIMLI
2015 10. AYINA KADAR MUAYENELİ
OFFROAD YAPMAMIŞ ZORLANMAMIŞ
KM DE 35 KURUŞ YAKAN
MANUEL VİTESLİ
MIDLAND ALAN 45 TELSİZLİ+TAKOZ+ANTENLİ
NEUMANN PORT BAGAJLI
KOL DAYAMALI
PIONEER TEYP+AMPI+MID TAKIM VE BAS LI
PARK...
Ynt: 2009 Jimny Helezon Yay
hocam selam
JS plakalı mavi jimny de ne kadar yükseltme var ne mud terrain lastiklerin ölçüleri nelerdir acaba ? biraz konudan uzak oldu ama aynı tarz da bir uygulama yapmak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum, teşekkürler
Ynt: Jimny Arka Spoiler
merhabalar ben de arıyordum spoiler den ( hala bakıyorum ) aldığım bir iki duyuma göre sağlam bir silikon vb yapıştırıcı ile tutturuluyormuş..
Ynt: Jımny Ve Port Bagaj
Çok teşekkürler bu bilgiler için bende aynı bagajdan almayı düşünüyorum bauhause dan neumann marka thule ile özellikleri karşılaştırdım sadece max 3-5 cm farkları var fiyatı daha uygun bunu tercih edeceğim saygılar
Arkadaşlar merhabalar arka bagaj olmadığı için jimny me port bagaj almayı düşünüyorum ancak port bagajın aracı savurmasından da acayip çekiniyorum çünkü 100-120 km hızla giderken bile arac savrulabiliyor bu konuda tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum..
Saygılar
Ynt: Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle..
dün aksam benimde basıma geldi durup dururken fren pedalının üst tarafında müşür var sağa veya sola cevirince yuvasından cıkıyor benimki gevşemişti biraz tam yerine oturttum düzeldi..
Ynt: Jimny Muzik Sistemi
Merhabalar
2007 model Jimny me çıtır bir tesisat yaptım sizlerle paylasmak istedim.
Kenwood KAC M846 amfi
Kenwood KFC-WPAS1200F subwoofer
PIONEER MVH-1400UB teyp
M Acoustic MT 402 10 cm Mid Bass Takımı
Unutmadan teypin altına cep yaptırdım ustama sağolsun eline...