Arama sonuçlarınız

1. cakali

Şİrket Araci İle Bulgarİstan-romanya-moldovya-ukrayna Gezİsİ

Galatiden odessaya geçiş için tek yol Moldova üzerinden maalesef veya Moldova nın kuzeyini dolaşmanız lazım ki bu durumda yol çok uzuyor... tulceadan izmaile geçiş yok, her halükarda Moldova sınırından geçmeniz gerekiyor.. Moldova gümrüğünde genelde Gagavuz Türkleri çalışıyor ve çok güzel Türkçe...

2. cakali

Merhaba, Bulgaristan'dan Romanya'ya sahilden, drankıulak sınır kapısından giriş yaptım. Romanyada köstenceyi gezdik. Bizim gezi biraz tarih kültür gezisi oldu. Osmanlının kuzey sefer yolunu takip ettik. Daha çok Osmanlı eserlerinin izini sürdük. kıyı şeridinden kuzeye doğru çıktık. Tuzla...
  3. cakali

Merhaba, Yeşil sigortayı İstanbulda yaptırdım. Herhangi bir sigorta acentası bu poliçeyi kesebiliyor. Fiyatı değişmiyor. Gezi boyunca polislerle hemen hemen hiç karşılaşmadık dersem doğru olur. Biz Bulgaristana Dereköy sınır kapısından giriş yapıp direkt Burgas yerine sağdan sahile inip kıyı...

4. cakali

26 haziran-3 temmuz arası gerçekleştirdiğim bu gezi ile alakalı vekaletname, gerekli belgeler, sınır geçişleri ve izlenen rotalarla ilgili merak ettiğiniz her türlü soruya cevap verebilirim arkadaşlar...
  5. cakali

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Yaklaşık 2 saat liman bölgesini gezdikten sonra sahil yolundan Sochi'ye doğru haraket ettik.

6. cakali

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Limandan görüntüler...

7. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Gezimizin 7. gününde Anapadan ayrılarak yaklaşık 1 saatlik bir yolculuktan sonra Rusların Karadenizdeki önemli liman kentlerinden Novorossiysk şehrine geldik. Arabamızı deniz kenarında uygun bir yere...
  8. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Anapa'ya akşam üstü vardık ve booking.comdan rezervasyon yaptığımız oteli bulduk fakat otel bizi kabul etmedi. :( Rusya'da dikkat edilmesi gereken önemli bir konuda muhakkak kalınan otellerden...
  9. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Kerç boğazına ulaştığımızda, eskiden gümrük geçişi olan polis noktasında durdurulduk ve Kırım'a geçmek istediğimiz söyledik, poliste bize yol verdi, biz sevinerek gaza bastık ama birazdan kuyruğu...

10. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Gezimizin 6. günü yine sabah erkenden başladı. Yönümüz batı istikameti ve rotamız Krasnador- Anapa güzergahından Kerç boğazı. Krasnador bölgenin en büyük şehirlerinden, trafiği çok yoğun ve biz şehri...

11. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Maykoptan görüntüler...
  12. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Armavir'den ayrılıp Maykop'a hareket ettik. Verimli ovaların arasından geçip Çerkezlerin anavatanı Adıgey'in başkenti Maykop'a ulaştık. Tesadüf o gün Adıgey'in Bayrak günüymüş. Meydanda gösteriler...

13. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) 5. günümüzde sabah erkenden kalktık, kahvaltıdan sonra kısa bir şehir turu yaparak, yönümüzü Adegey cumhuriyetinin başkenti Maykop'a çevirdik. Maykop'a giderken yol üstünde Armavir şehrine uğradık. Bu...
  14. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Gezimizin 4. gün akşamı Piyatigorsk şehrinde geçirdik. Geçtiğimiz bölgelerde arazi dümdüz iken Piyatigors şehrinin çevresinde 4 tane yüksek tepe var ve şehir bu tepelereden birisinde kurulmuş...
  15. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Mineralnye Vody'den görüntüler...

16. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Ayrıca bu yazımı tamamlayabilirsem Balkan ve çok sevdiğim suriye gezisini de yazmak isterim. (Suriyeye giden en son grubuz )
  17. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Ergun Bey merhaba.Evet son dönemlerde sarp kapısında gürcüler ilaç geçişine izin vermiyorlardı. Zannedersem kaçak ilaç ve uyuşturucu ilaç yakalanmış. Bununla ilgili google da araştırırsanız detaylar...
  18. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) bugün resim yükleyemiyorum sisteme..yarın devam

19. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Rus sınırında en çok zorlandığımız konu dil sorunu oldu. Girişte açık olan 4-5 adet gişeden en sakin gördüğümüz en sağdaki gişeye araba ile yanaştık. Sıra bize gelince evrakları asabi bayan :( rus...
  20. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) izlenen rota

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri