Arama sonuçlarınız

1. E

Satılık Cj Romorku

Ynt: Satılık Cj Romorku resim ekleyebilir misiniz
  2. E

satılık cj3b açılır cam kısmı camı ve fitiliyke

Ynt: satılık cj3b açılır cam kısmı camı ve fitiliyke resim ve fiyat gönderebilir misiniz
  3. E

CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Teşekkürler İsmail usta. verdiğin numarayı aradım. 1.6 tofaş motor var dedim. bilemediler hangi şanzımanı göndereceklerini. ustan ne isterse parça konusunda yardımcı oluruz dediler.
  4. E

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Karabüklü arkadaşa ulaşabilirsem sevinirim. Benimkini üzerinde ingiliz ford var. 4 ileri. ikiye geçmiyordu. dün 4. vites de iptal oldu.
  5. E

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? Numarayı gönderirseniz sevinirim ismail usta.
  6. E

Herkese merhabalar. Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler.
  7. E

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj3 için 1.6 Tofaş Motor ile uyumlu çalışabilecek hangi şanzımanı önerirsiniz. hem yolda kasmadan gitsin, hem de 4 çekeri destekleyebilecek.
  8. E

cj3 İçin Hangi Şanzıman

Herkese merhabalar. Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler
Geri