Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Teşekkürler Sayın Veteriner ve Sentinel; Bu arada unutmadan, Erzurum'da iyi bir usta tavsiyeniz olur mu? Lazım olur mutlaka :)

2. S

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Teşekkürler Abdullah Bey; Sizi Forumda ve Vitara konusunda söz sahibi kişilerden biri olarak görüyor ve ilk göz ağrım hakkında genel tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum ve zamanla da yine bekleyeceğim...
  3. S

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Herkese Merhaba; Biraz geç de olsa sevincimi ve murada ermişliğimi sizlerle paylaşıyorum. Evet araştırmalarım sonunda, 2000 model,99.000 km Suzuki Vitara 1.6 JLX (Atiker Lpg) sahibi oldum. Araç Erzincan'dan...

4. S

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Tekrar Merhaba; Fatih bey şöyle bir hadis-i şerif var. 'Nazar doğrudur, dağı bile yıkar.' Evet nazar vardır, doğrudur. Ne diyelim Allah korusun.. Ve size de ailenize de büyük geçmişler olsun. :( Herşeyin...
  5. S

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Merhaba fatih81_81; Öncelikle desteğiniz için eyvallah. Yalnız şunu da söyleyeyim fotoğraftaki araç size mi ait bilmiyorum ama, maşallah çok hoş duruyor, yoksa satılık mı? :)

6. S

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Merhaba Ultrastore; İlginiz için teşekkürler ancak biraz daha yüksek modelli bir araç bakıyorum.İyi geceler..

7. S

Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Teşekkürler Savaş hocam inş. hayırlısı olur. Muhabbetle. ;)
  8. S

Merhabalar; farklı marka ve modeller arasından, değerli tavsiye ve yorumlarla artık hangi aracı alacağıma karar verdim inş. Özellikle aile için,şehiriçi-şehirlerarası muhabbetli yolculuklar için, ee biraz da zorlu şartlar için ideal,ekonomik bir 1997-2001 arası modelde Vitara 1.6 JLX 5K arıyorum...
  9. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Ve araca karar verildi. - Vitara 1.6 JLX 5K - . Arıyorum.. soruyorum.. Satılık Vitara 1.6 JLX var mı? Duyanlar duymayanlara lütfen bildirsin. ;) Hayırlı geceler..

10. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Sayın sahin05 Allah tebessümü eksik etmesin yüzünden de hayırdır niye güldün. Söyle beraber gülelim :)

11. S

97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar.

Ynt: 97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar. Herkese fikir ve yorumlar için teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı inş. Kalın sağlıcakla..
  12. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Herkese iyi geceler; Değerli büyüklerim ve arkadaşlar, karar veremez bir duruma düştüm diyebilirim. Ama şu yiğitlere bir bakar mısınız.. Hepsi de birbirinden merdane ve kendilerine göre bir cengaverlikleri var.. :) - Suzuki Vitara 1.6...

13. S

Ynt: 97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar. Sevgili Bülent abi; Öncelikle biraz ağır olmadı mı :( Diyacahsın ki niye , bennem işte ele :) Sayın abim 1. si bu benim ilk forum ortamım,ilk adımım. 2.si konuyu araçlar ana sayfasında açtıktan sonra...
  14. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Niyetim daha ziyade asfaltta kullanılacak bir araç amma gel gör ki kış memleketindeyim şu an, karda,çamurda ve zaman zaman hani belki macera niyetiyle biraz da araziye,kuma vurduğunda beni üzmeyecek, şehiriçi-şehirlerarası yolculukta...
  15. S

Ynt: 97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar. Teşekkürler Erdal Bey; CR-V 2.0 (tabii lpgli) üzerinde yoğunlaştım gibi, yalnız sizden ricam bu aracın 4x4 arazi özelliği,kullanılışlığı,yakıtı ve performansı hakkında bilgi verebilir misiniz...

16. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Bu arada sevgili olguncandan armağanın için sağol. Memleket neresidir acep ?
  17. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Merhaba olguncandan; Duster ı tavsiye ediyorsunuz ama kesemiz ona uygun değil. 15.000-20.000 arası bakıyoruz ortalama,yoksa gönlümde Qashgai var da diyebilirim.
  18. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Sayın Savaş Abi ; Sizlere Erzurum Gürcükapı taraflarından yazıyorum. Bir Çağrı merkezinde çalışıyorum. Daha önce Memleketimizde bulunmuşsunuz ki inş tatlı anılarla daha ziyade buradan uğurlanmışsınızdır. Gerçi bir bağınız var mı bilmiyorum ama...

19. S

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Tekrar Merhabalar nasılsız eymisiz :) Samimi ve ilgili yaklaşımlarınız için bir kez daha teşekkürler. Henüz net karara varamadım ama hayırlısı ecele etmeye de gerek yok. Bakalım hayırlısı. Sayın --selimsani-- senden bir açıklama daha...
  20. S

Eyvallah Bülent abi gel beraber olsun diyeceğim ama :) Hasılı tavsiyeleriniz için sağolun. Yalnız içimde kalmasın sorayım. Honda CR-V 2.0 hakkında bir şeyler söyleyebilir misiz? Açıkcası Vitara JLX 1.6 ile CR-V 2.0 arasında gidip geliyorum. Diğerleri gözlemlediğim kadarıyla daha arka planda...

Geri