Arama sonuçlarınız

1. C

Ankara'dan Salın Yaylası Doğa Yürüyüşü Ve Zirve Tırmanışı

Sabah saat 07:30'de (İzmir Caddesi - Kumrular Sokak kesişimi) hareket ile başlayacak etkinliğimiz Kızılcahamam’da vereceğimiz kahvaltı molasından sonra, Salın Yaylasında aracımızdan iniyoruz. Orman içi yollarda yürüyerek Işık Dağı zirvesine çıkıyoruz ve burada seyrine doyumsuz manzara eşliğinde...

2. C

Alicin Deresi Çeltikçi Kızılcahamam Doğa Yürüyüşü

ALİCİN DERESİ SU ve DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 14 Ağustos 2016 Kumrular Sokak ile İzmir Caddesi köşesinde sabah 07:15’den itibaren buluşuyoruz. Hareket: 07:30 Milli Kütüphane 07:35 Armada 07:40 Cepa 07:45 Acity 07:50 Carrefour 07:55 Göksupark 08:00 85 kilometrelik yolumuz ardından, Çeltikçi’yi...
  3. C

Işık Dağı Doğa Yürüyüşü, Zirve Tırmanışı 7 Ağustos - Ankara'dan

Sabah saat 07:30'de (İzmir Caddesi - Kumrular Sokak kesişimi) hareket ile başlayacak etkinliğimiz yol üzerinde vereceğimiz kahvaltı molasından sonra, Kızılcahamam - Çerkeş yönünde devam ederek, Işık Dağı eteklerinden yürüyüşümüze başlayacağız. Bol oksijenli, mis kokulu orman içinde hafif...

4. C

Ankara Nallıhan Uyuzsuyu Şelalesi Doğa Yürüyüşü

31 Temmuz 2016 Pazar Günü Uyuzsuyu Şelalesine Tırmanıyoruz... Program 06:30 Kumrular’da buluşma (İzmir Cad. İle Kumrular’ın kesiştiği yer) 07:00 Kumrular’dan hareket 07:10 Milli Kütüphane 07:15 Armada 07:30 Göksu 07:40 Sincan 09:30 Kuş Cenneti’nde Kahvaltı 11:00 Uyuzsuyu Şelâlesi (Yürüyüşe...
  5. C

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. bu samsun'da ve devlet sanatçısından olan sanırım. :) ben de almak istemiştim ancak bazı nedenlerden erteledim. hayırlı olsun.

6. C

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Merhaba arkadaşlar, ben de bu günlerde otomatik vitesli A. sports almak için takipteyim. Yukarıdaki turbonun geç devreye girmesinden kaynaklı sorunu yaşayan başka arkadaşlarımız da var mı? Şuanki aracımda da bu sorun var ve bu beni çıldırtıyor. şuanki...

7. C

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Merhaba, bir süredir forumun ve özellikle de Ssangyong araçların takipçisiyim. Ben de yakın bir zamanda Actyon Sports almayı düşünmekteyim. sahibinden.com'da aşağıdaki linkteki araca rastladım, aracı satan kişi Actyon Sports'unun otomobil geçtiğini söylüyor. Böyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri