Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fotoğrafa Tarih Ekleme
hangi program kullanarak yapmam gerekiyor peki?ben photoimpact ve picasa 3 kullanıyorum.diyelim ki 50 fotograf var otomatik olarak ekleyebilir miyim söylediğiniz şekilde yoksa tek tek mi uğraşmam gerekecek?
canon a 550'de tarih ekleyememe gibi bi problemim var.tarihe göre gün gün hafıza kartına dosyalıyor ama ben saati günü fotografta görmek istiyorum.nasıl ayarlandığını biliyor musunzz?? ???
Ynt: Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları
bişi sorcam
pilleri iyice bitirdikten sonra kaç saat şarj oluyo?
ben dün 10 gibi şarja taktım halaa kırmızı ışığı yeşil olmadı üstelik piller de ısınmış :S
cfl 3000 markası gp de şarj aletim ve daha bu alındığından sonra 2. şarj edilişi pillerin
Ynt: digital makine tavsiyesi
teşekkür ederim
ben canon a550 yi 189 ytl ye aldım bikaç gün önce.bi de ısındım çok sevimli bi makine.istediklerimin çoğu onda var,dokunmaya kıyamıyorum öyle güzel görünüyo gözüme =) gerçi henüz kayboluyorum içinde ama şarjlı pildi hafıza kartıydı şimdilik fazla...
bilgiler için teşekkür ederim. ben de gittim c.f.l.3000 aldım
benim canon a550 var sanırım memnun kalcam ama kalmazsam yazarım buraya da
benim de acilen almam lazım
aslında evde mini gp powerbank var ama pilleri kayıp =P gidip pil alsam şarj eder mi, aldığım pil başka markadan olabilir mi , pilin en uzun ömürlü olması için hangi ampere kadar çıkabilirm,hiçbi fikrim yok.olmadı şarj aleti de...
Ynt: digital makine tavsiyesi
bugün a550 alıyodum 189 ytl'ydi.
ama bi yerde okumuştum aralık ayını bekleyin alcaksanız diye. almadım ama yanlış mı ettim doğrusu bilemiyorum :/
merhabalar kafası karışmış biri olarak yardım almak istedim.
olympus fe 270 çekimlerini beğenmiş olsam da biraz araştırınca bitakım özellikleri istediğimi farkettim.
gece çekimleri iyi olan
yakınlaştıkça görüntü kalitesi bozulmayan
4x optik ve 7 ya da 8 megapiksel olması sanırım daha iyi sonuç...