Arama sonuçlarınız

1. K

1997 samurai komple üst kapak

Ynt: 1997 samurai komple üst kapak Serkan bey ilginize teşekkürler, numaranız var sizi birkaç defa aradım ancak telefona cevap verilmedi, şu an aracım ustanın elinde halen sorunum devam ediyor ustamın dediğine göre sizinle irtibata geçerim. kesin değil ama beyin harici parça yada parçalarada...

2. K

Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni

Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni upss !! çok pardon. acemilik işte yoksa bağırmak ne demek estağfurullah. uyarıldıkça öğreneceğiz demek ki. yani tam bir acemilik (çaylaklık) yapmışım ;D ben pıstımmm :) :)
  3. K

Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni MERHABALAR. HOŞBULDUM... BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ANLADIM MEVZUYU. SANIRIM DEDİĞİNİZ GİBİ İŞİN EHLİNE TAMİR YOLU GÖRÜNÜYOR. NUMARA MERSİN YANİ BANA YAKIN. EN KISA ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM. GELİŞME OLURSA BİLGİ VERİRİM. NUMARA İÇİN TEKRAR TEKRAR...

4. K

Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni ARKADAŞLAR ! HALEN PARÇAYI BULABİLMİŞ DEĞİLİM. LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE VARSA ÇOK SEVİNİRİM. PARÇA NUMARASI : 33920-81CF0 TEŞEKKÜRLER...
  5. K

Ynt: 1997 samurai komple üst kapak Malzemeler için halen cevap bekliyorum. Forumdaki arkadaşlardan da motor beyni ile ilgili bilgisi olan yada yardımcı olabilecek arkadaş varsa lütfen mesaj atsın.

6. K

Arkadaşlar 1996 model Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni arıyorum. Ben Adana ilindeyim burada bulamadım. Aracım şu an sadece LPG ile çalışıyor. Yolda kalacam korkusuyla da pek fazla binemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese teşekkürler...

7. K

Ynt: 1997 samurai komple üst kapak Tek nokta enjeksiyon 96 model samurai aldım ancak motor beyni arızalı çıktı şu an benzinde çalıştıramıyorum. Anlaşabilirsek malzemelerinize talibim. Ayrıca motor beyni konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri