Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifçi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,626

keyifçi

Yeni Üye
Yer
ADANA
Arkadaşlar 1996 model Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni arıyorum. Ben Adana ilindeyim burada bulamadım. Aracım şu an sadece LPG ile çalışıyor. Yolda kalacam korkusuyla da pek fazla binemiyorum.

Bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni

ARKADAŞLAR !

HALEN PARÇAYI BULABİLMİŞ DEĞİLİM. LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE VARSA ÇOK SEVİNİRİM.

PARÇA NUMARASI : 33920-81CF0

TEŞEKKÜRLER...

Merhaba Keyifçi,öncelikle aramıza hoş geldin.

durumun çok zor..bu arabaların %80 'inde aynı sıkıntı var..

ben aynı arızayı tamir ettirebildim neyseki..

Aşağıdaki numaradan sorarsan,en azından birbirlerine bağlı hatlar,illaki bir yol göstereceklerdir.

0 324 234 22 80

kolay gelsin.

MERHABALAR. HOŞBULDUM...

BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ANLADIM MEVZUYU. SANIRIM DEDİĞİNİZ GİBİ İŞİN EHLİNE TAMİR YOLU GÖRÜNÜYOR. NUMARA MERSİN YANİ BANA YAKIN. EN KISA ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM. GELİŞME OLURSA BİLGİ VERİRİM.

NUMARA İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

keyifçi' Alıntı:
MERHABALAR. HOŞBULDUM...

BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ANLADIM MEVZUYU. SANIRIM DEDİĞİNİZ GİBİ İŞİN EHLİNE TAMİR YOLU GÖRÜNÜYOR. NUMARA MERSİN YANİ BANA YAKIN. EN KISA ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM. GELİŞME OLURSA BİLGİ VERİRİM.

NUMARA İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

Rica ederim..

yanlız bir konuda uyarmak durumundayım,zira ben uyarmasam moderatörlerimiz uyaracaklardır..
Forumumuzda,büyük harfle yazmak ''bağırmak'' anlamına gelmekte ve hiç tasvip edilmemektedir.
bu nedenle yazışmalarda küçük harf kullanımına dikkat edersek mutlu oluruz.. ;)

kalın sağlıcakla

upss !!

çok pardon. acemilik işte yoksa bağırmak ne demek estağfurullah. uyarıldıkça öğreneceğiz demek ki. yani tam bir acemilik (çaylaklık) yapmışım ;D ben pıstımmm :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR