Arama sonuçlarınız

1. jeep53

Yaa, Ne Zaman Linkteki Gibi Off-Road Yapacağız?

Ynt: Yaa, Ne Zaman Linkteki Gibi Off-Road Yapacağız? Abi ufacık aklımız var onuda alacan... ufak ufak alıştır.:))

2. jeep53

93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: 93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum Teşekkür ederim.
  3. jeep53

Beatrix Ergun Abi Hangi Grupta cj xj zj?

Ynt: beatrix Ergun abi hangi grupta cj xj zj? cj ve zj yi gördük xj yapsın...

4. jeep53

93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: 93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum ben şu 91 xj kullanıyorum onunla yakıt harçamak,vakit harçamak bir keyif güzel bir yemek gibi zefkli kelimelerle anlatmak...onunla yaşamak gerekiyor. (95 zj 5.2 aldık 15.000tl ye temiz.)
  5. jeep53

Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

Ynt: Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 ) süperrrrr.

6. jeep53

93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin!

Ynt: 93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin! maslakta sanayide ulus otomotivdeki arkadaşlar sana yardımcı olurlar usta ve parça temini konusunda

7. jeep53

Ynt: 93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin! sizin araç zj Grand Cherokee 5.2 L ,benimki xj 4.0 L yani kare kasa tabir ettikleri Jeep dir.Bu forumda Jeep bölümüne bakarsanız çok deneyimli ustatların araçlarımızla ilgili yazıları var keyifle okur zj nize daha farklı gözle bakarsınız...
  8. jeep53

Ynt: 93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin! Sürekli 4 çeker araçlarda ön şaft ın sökülmesi doğru birşey değil,yol tutuşu savrulması bununla alakalı olabilir.başka sorunlarda açabilir.Bostancı'da Jeep Garaj da Davut usta veya başka bir ustaya sorabilirsiniz.
  9. jeep53

Satılık Lastik ve BRC Sıralı Sistem LPG

Ynt: Satılık Lastik ve BRC Sıralı Sistem LPG 91 xj ye takılırmı

10. jeep53

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Ahmet bey ilginize teşekkür ederim, şübeyle tartışmamız oldu o zaman çekin aracı yasal işlem başlatın dedim,yapamayız dediler.bakalım yakında sonuçlanır.siz nasıl çozdünüz ?araç Rize de, istanbul da olsaydı...

11. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz İlginize teşekkür ederim. yeni bir şey öğrendim ruhsatdaki şasi numarasının son 8 rakamı motor numarası yazan araçlarda motor bloğunda 6. bujinin alt bölgesinde olduğunu söylediler hatta kroki şeklinde...
  12. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Hala uğraşıyorum bir sonuç elde edemedim. jeep den de nefret ettiriyolar bakalım ilk ithaleden(Askam) firmaya yönlendirdiler oradan teknik belge bulmaya çalışacağız.

13. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Serdar bey umarım bende sizin gibi çozerim.çok teşekkür ederim.selamlar
  14. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Barış bey işimiz sanırım serviste çözülecek Trabzonda varmış servis artık ordan yazı almaya çalışacagız umarım anlayışlı biri çıkarda çözeriz aslında bu işler ilk plaka veren yer suçlu araç girerken tespitini...
  15. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Barış bey teşekkür ederim. 4.0 L laredo da motor numarası 2.ve 3. buji nin altında motor bloğunun üzerinde dikdörtgen şeklinde bir çıkıntı yüzey var ilk bakışta numarayı okumak zor biraz ama yüzeyi yağ sökücü...

16. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz serdar bey konu aynen bildiğiniz gibi bende aynı şekilde İstanbul da teknik üniversteden rapor aldım araç ve motor orjinaldir numarası budur orjinal diye tespit ettiler ve süper rapor yazdılar buna göre orada...
  17. jeep53

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz ilginize teşekür ederim. askam jeep ticarete devretti 2000 yılında şimdi askam ben devrettim diyor jeep ticaret de onlar vermekle sorumlu diyor. aracın faturası elimde faturada motor numarası yeri boş...
  18. jeep53

Merhabalar 2007 yılında 94 model 4.0 L ZJ Laredo aldım, 2008 yılında sattım plaka değişti alan kişi muayene zamanı trafiğe gittiğinde ruhsatda yazan motor numarası ile motordaki numara ile tutmadiği görüldü yani ruhsat a şasi numarasının son 8 harfini sanal olarak yazdılar. büyük problem oldu...

19. jeep53

Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee Arıyorum Ateş bey söyledikleriniz tüm araç alaçak arkadaşlar için altın değerinde tek ayrıntı satan kişilerin dürüst olması gerekiyor söylenmeyen süprizler adamın canını sıkıyor.91 xj aldım nerdeyse verdiğim para kadar masraf ettim.hala yeterli olmadığını düşündüğüm eksikler...
  20. jeep53

Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee Arıyorum ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. birkaç araca bakıtım ama temizini bulmak gerçekten zor gibi görünüyor.şu an kullandiğim 91xj bana maliyeti 17500 ytl yi geçti.yinede istediğin gibi olmadı.çok kullanılmamış sorunsuz araç çok abartılı fiyat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri