Arama sonuçlarınız

1. orhanşile

Başoğlu Caretta Off Road Satılık

2017 model.extra dizel ısıtıcı var.irt tlf 5326866212

2. orhanşile

Çeki Demir Taktırılması, Prosedür Ve Aralık 2017 Fiyatları

BİR YOLCU GEMİSİ OKYANUSTA 1000 KİŞİ İLE SEYREDERKEN KAPTAN ÖLÜR.GEMİYİ KİMİN KULLANACAĞINI BELİRLEMEK İÇİN OYLAMA YAPILIR(DEMOKRASI GEREĞİ)ÇOĞUNLUK SECSİN DİYE.ADAYLAR ARASINDA 1.ÜNLÜ AMA BİLGİSİZ BİRİ.2.CARKCIBAŞI AMA ÜNLÜ OLMAYAN BİRİ VARDIR.YOLCULAR ÜNLÜ OLANIN KAPTAN OLMASINI İSTER VE ONU...
  3. orhanşile

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

merhaba.gecen sene düsseldorf da messe fuar merkezinde düzenlenen karavan fuarına gitmiştim.tischer pic up üstü karavanları orada görmüş ve firma sahibinden birhayli bilgi almıstım.picup larımızı almanya ya getirirsek montajını yapacaklarını söylemişlerdi.fiyat konusuna gelince 32000 euro...

4. orhanşile

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri merhaba arkadaşlar. 2006 ktm 640lc4 kullanıyorum.genellikle yalnız başıma uzun yolclklara çıkıyorum.istanbul şiledeyim.
  5. orhanşile

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu bu da benim diğer aracım.motordan zaman bulduğumda onla da ilgileniyorum.

6. orhanşile

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhaba aranıza istanbul ŞİLE den katıldım.5 yıldır motor kullanıyorum.yılda iki kere 15 er günlük tek başıma uzun yollara çıkıyorum.herkese saygılar güvenli sürüşler.

7. orhanşile

92 xj security lambası yanıyor

Ynt: 92 xj security lambası yanıyor aracın aküsü az oldğndan kaynaklanıyormş sorunum.sarj edip taktım sorn cözüldü.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  8. orhanşile

Ynt: 92 xj security lambası yanıyor bekir bey teşekkürler.araç sanırım sabaha kadar bütün lambaları(far ve sinyal) yanıp söndürdüğünden akü yü de bitirmiş.ilk önce bugün akü sornnu halledeyim.on da kontrol edecegim.
  9. orhanşile

merhabalar.92 xj 4.0 aracımın securitylambası yanıyor.torpido altında bir röle tıktak ses yapıyor.araç çalışmıyor.tamire götürebilmek için acil çalıştırma yöntemi nedir.bilgilerinize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

10. orhanşile

1992 xj çalışma ve alarm sorunu

Ynt: 1992 xj çalışma ve alarm sorunu tekkür ederim dj izzet bey verdiğiniz bilgi için.

11. orhanşile

Ynt: 1992 xj çalışma ve alarm sorunu teşekkür ederim ünal bey.sağlıklı bir şekilde istanbula getirebilsem.gösterecegim.ben sadece basit birşey ise halledeyim geçici olarak öyle gideyim derdindeyim.
  12. orhanşile

herkese selamlar .92 xj bir kere çalıştıktan sonra ikinçi defa çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde hiçbir marş hareketi olmuyor.taki uzun bir zaman bekledikten sonra çalışıyor ama yine ikinci sefer de çalışmıyor.alarm sorun diye düşünüyorum.ilgilenen ve yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri