Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yeni konu açmadım . bende gps navigasyon el cihaz bakıyorum kullanım kolaylığı bakımından hangisini tavsiye edersiniz.
Magellan Explorist 600 GPS
MAGELLAN Triton 400 GPS
Merhaba ben geçen sene bıraktım airsoft u.
zevkli oluyor tabi. askeri tatbikatı andırıyor. airsoft ta silah ve tüfek tabiri yerine oyuncak deniyor.
face de gruplar var
misafir olarak da gidilebiliyor. balistik tabir edilen kırılmaz cam lı gözlük şart oyuna gitmek için.
oynayacaksanız tabi giysi...
İlk başta video seyredince çocukça geld,plastik bilye atan silahlar askercilik oyunu gibi. ama yakından görüp oynayınca heycanlı ve güzel hobi. sosyal faaliyet oluyor arkadaş çevresi vb.
Merhaba
Ben 1 yıldırı ilgiliyim airsoft la
ilk misafir olarak gittim sonra ortam muhabbet güzel geldi açık alan. temiz hava eğlenmiş ve spor yapmış oluyorsunuz .
2.el oyuncak giysi vb. aldım arasıra gidiyorum. beni alıp götüren arkadaş var.
ömerlide ve kurtköyde eski boş fabrika gibi yerde...